Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Θρίλερ!

7 Ιουλίου 2020 14:44
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε ξεσπάσει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ευτυχίας στην Αθήνα!

Αμέσως κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική

Καιρός: Η βροχή ξεκίνησε λίγο πριν τις 12:00 και η κακοκαιρία αναμένεται να απλωθεί πάνω από όλο τον νομό με τα φαινόμενα να είναι έντονα.

Η κακοκαιρία θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες κι αναμένεται να εξασθενήσει από τις 7-8 το απόγευμα και μετά.

Τα σύννεφα έχουν πυκνώσει και στα βορειότερα τμήματα του νομού, όπου αναμένεται να εξελιχθούν μπόρες γύρω στη 1:00 με 2:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την πρόγνωση, στην Αττική αναμένεται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με σημαντική πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι σε μέτριους 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά ισχυρούς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς.

«Ισχυρά φαινόμενα καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής, όπως φαίνονται από την απεικόνιση του radar της ΕΜΥ στον Υμηττό (ώρα λήψης:12:20 μμ)» αναφέρει η ΕΜΥ στο Twittter.

Καιρός: «Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη - Ισχυρές καταιγίδες μέχρι το βράδυ της Κυριακής (Video)

Καιρός: Σε εξέλιξη είναι εδώ και λίγα λεπτά, ισχυρή καταιγίδα που πλήττει τη Θεσσαλονίκη, με κύριο χαρακτηριστικό την πολύ δυνατή βροχόπτωση. Προειδοποίηση είχε σημάνει και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, κάνοντας λόγο για τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, οι δρόμοι γέμισαν με νερά σε πολλές περιοχές της πόλης, ενώ οι ταχύτητες των αυτοκινήτων, λόγω της κατάστασης, είναι πολύ χαμηλές.

Το κύμα κακοκαιρίας που αναμενόταν από χθες, με βάση και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, που είχαν εκδώσει οι μετεωρολόγοι, μέχρι το μεσημέρι τουλάχιστον, δεν προκάλεσε ιδιαίτερα προβλήματα στη βόρειο Ελλάδα, ωστόσο επειδή τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και αύριο, οι πολίτες πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή.

Δείτε βίντεο από την κακοκαιρία που είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share