Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Έρευνες για συνεργό - «Η 34χρονη ήταν ο στόχος» (Video)

Το κουβάρι της αποτρόπαιας επίθεσης με βιτριόλι προσπαθούν να ξετυλίξουν οι Αρχές

6 Ιουλίου 2020 20:31
Επίθεση με βιτριόλι: Έρευνες για συνεργό - «Η 34χρονη ήταν ο στόχος» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να ερευνά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, ενώ οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο να εμπλέκεται και ένα τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.

Επίσης, οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τον τρόπο με τον οποίο έφτασε το καυστικό υγρό στα χέρια της 35χρονης. Όπως αναφέρει το MEGA, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν όλες οι καταγγελίες που είχαν γίνει τους προηγούμενους μήνες για ύποπτες κινήσεις κοντά στο σπίτι της 34χρονης. Παράλληλα, η Χριστιάνα Πίτη φίλη της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι μιλάει για αυτούς που την στοχοποίησαν σε συνέντευξη που έδωσε στην Κυριακάτικη Realnews.

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας, Απόστολος Λύτρας, αναφέρθηκε στην περίπτωση να υπάρχει συνεργός στην επίθεση με βιτριόλι που διέπραξε στην Καλλιθέα η 35χρονη, αλλά και στην πιθανότητα η κατηγορούμενη να στόχευε και σε άλλα πρόσωπα πλην του θύματος.

Για την περίπτωση ύπαρξης συνεργού, ο κ. Λύτρας τόνισε πως η ανάκριση συνεχίζεται και πως «οι Αρχές δεν έχουν βρει ακόμα από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό. Πρέπει να ερευνηθεί αυτό και στη συνέχεια να δούμε, αν από εκεί που το προμηθεύτηκε, γνώριζε αυτός/ή τη χρήση για την οποία προοριζόταν».

Στη συνέχεια, ο κ. Λύτρας πρόσθεσε πως: «η 34χρονη ήταν ο στόχος της, την περίμενε, την παρακολουθούσε. Είναι δεδομένο ότι η 34χρονη ήταν το θύμα. Όπως θεωρούσε ότι κινδυνεύει από την εντολέα μου, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μετά θεωρούσε ότι κινδυνεύει από κάποια άλλη».

Επίθεση βιτριόλι: Το αίτημα της 35χρονης και το τηλεφώνημα μέσα από την φυλακή

Στις γυναικείες φυλακές Θηβών βρίσκεται από τη Δευτέρα η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Η 35χρονη φερόμενη ως δράστις τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται με τις Αρχές, ενώ έχει ήδη εκδηλώσει την επιθυμία της να εργαστεί στις φυλακές, δεδομένου ότι έτσι θα μειωθεί η ποινή της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η 35χρονη είχε τη Δευτέρα και την πρώτη της τηλεφωνική επικοινωνία από τις φυλακές με την αδερφή της.

Η 35χρονη κρατείται με άλλες τρεις γυναίκες σε ένα κελί και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους.

Παράλληλα, υπέβαλε αίτημα για επισκεπτήριο προκειμένου να μπορέσει να δει τα συγγενικά της πρόσωπα, το οποίο είναι υπό έγκριση.

Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα

Την ίδια στιγμή, η 34χρονη Ιωάννα που νοσηλεύεται εδώ και 1,5 μήνα στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε στο πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο της.

Οι γιατροί σημείωσαν ότι το χειρουργείο είχε επιτυχία και δηλώνουν αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγεία της.

Επίθεση με βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την 34χρονη - Σε κελί με τηλεόραση η 35χρονη κατηγορούμενη (Video)

Σε κελί με τηλεόραση φέρεται να βρίσκεται η 35χρονη κατηγορούμενη της επίθεσης με βιτριόλι,την ίδια ώρα που η 34χρονη έκανε το πέμπτο χειρουργείο. Παράλληλα, η Χριστιάνα Πίτη φίλη της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι μιλάει για αυτούς που την στοχοποίησαν σε συνέντευξη που έδωσε στην Κυριακάτικη Realnews.

Σύμφωνα με το MEGA η 35χρονη βρίσκεται από χθες στις γυναικείες φυλακές Θηβών και σήμερα είχε την πρώτη της τηλεφωνική επικοινωνία από τις φυλακές με την αδερφή της.

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται με τις Αρχές, ενώ έχει ήδη εκδηλώσει την επιθυμία της να εργαστεί στις φυλακές, δεδομένου ότι έτσι θα μειωθεί η ποινή της.

Μάλιστα, το MEGA ανέφερε ότι η 35χρονη βρίσκεται στο κελί με άλλες τρεις συγκρατούμενές της και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους, ενώ το κελί είναι ευρύχωρο και με τηλεόραση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share