Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τροχαίο με τραυματία στην Κηφισίας

Συναγερμός

6 Ιουλίου 2020 19:01
Τροχαίο με τραυματία στην Κηφισίας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας σημειώθηκε πριν λίγη ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες Ι.Χ. όχημα, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και ξέφυγε της πορείας του παρασύροντας έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της Τροχαίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε τον ηλικιωμένο άνδρα στο νοσοκομείο. Ενώ, δυστυχώς ένας 33χρονος άνδρας έχασε τα ξημερώματα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Νάουσα.

19χρονη πέθανε σε φρικτό τροχαίο - Τραγωδία στα Τρίκαλα

Ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στα Τρίκαλα με μία 19χρονη να χάνει την ζωή της. Επίσης, τραγωδία είχαμε στις Σέρρες με έναν 22χρονο μοτοσικλετιστή να χάνει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr δυο νεαρές κοπέλες βγήκαν στην άκρη της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, στο ρεύμα προς Τρίκαλα, καθώς το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν παρουσίασε βλάβη.

Ενώ βρίσκονταν εκεί, κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα τις παρέσυρε.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν οι δυο κοπέλες και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου η 19χρονη κατέληξε.

Φονικό τροχαίο στη Νάουσα: Νεκρός ένας 14χρονος

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 14χρονος στην Επισκοπή Νάουσας, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε, συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο. Το άτυχο παιδί, ήταν ήδη νεκρό όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας. Ωστόσο, πριν λίγη ώρα τραγικό θάνατο βρήκε και ένας 61χρονος στη Λάρισα όταν καταπλακώθηκε από χώματα.

Στο μεταξύ, συγκλονίζει τα όσα αναφέρει μια γυναίκα από τη Νάουσα που βρισκόταν στο νοσοκομείο, όταν η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε εκεί.

«Πέρασε από μπροστά μου πάνω στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ήταν σκεπασμένος με το σεντόνι, ο κάθε γιατρός, η κάθε νοσοκόμα που έβγαινε από το δωμάτιο ήταν με μάτια βουρκωμένα… Θλίψη παντού».

Θλίψη: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παναγιώτης Σκαφτούρος

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ιωνικού, Παναγιώτης Σκαφτούρος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Σαντορίνη και βύθισε το Πανελλήνιο σε θλίψη.

Ο 34χρονος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πέρσι και ήταν τεχνικός διευθυντής στη Θύελλα Καμαρίου, Παναγιώτης Σκαφτούρος, σκοτώθηκε την Πέμπτη σε τροχαίο στη Σαντορίνη, ενώ ακόμα ένας ποδοσφαιριστής πνίγηκε πριν μερικές ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παναγιώτη Σκαφτούρου που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί. Ο Παναγιώτης υπηρέτησε το αστέρι και σαν ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια και το όνομα του θα υπάρχει για πάντα στη ιστορία του ΙΩΝΙΚΟΥ μας!».

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: Ένας νεκρός και μια βαριά τραυματίας!

Άντρας έχασε τη ζωή του σε σοβαρό τροχαίο που έγινε στην Πτολεμαϊδα ενώ μια γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Τραγικό απολογισμό είχε ένα τροχαίο που έλαβε χώρα στην επαρχιακή οδό Πτολεμαϊδας-Κοζάνης, λίγες ώρες και μετά την τραγωδία με θύμα 20χρονο παλικάρι στην Ηλιούπολη.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή και μάλιστα χρειάστηκε ειδικό συνεργείο για να απεγκλωβιστούν οι εμπλεκόμενοι.

Δυστυχώς ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη σε κοντινό νοσοκομείο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share