Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Κώστας Χρονόπουλος

Θρήνος

4 Ιουλίου 2020 12:43
Πέθανε ο Κώστας Χρονόπουλος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Δραπετσώνας και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρονόπουλος. Πένθος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον ξαφνικό θάνατο γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού.

Ο Κώστας Χρονόπουλος γεννήθηκε το 1942 και σπούδασε νομικά στη Θεσσαλονίκη. Διετέλεσε επί τρεις συνεχείς τετραετίες δήμαρχος Δραπετσώνας, εκλεγμένος από την συνεργασία Πασοκ-Συνασπισμού. Διετέλεσε επίσης Νομάρχης Ροδόπης.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Κώστα Χρονόπουλου εξέδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

«Εκ μέρους του ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του πρώην Δημάρχου Δραπετσώνας Κώστα Χρονόπουλου, ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια κι ευθύνη το θεσμό της Αυτοδιοίκησης και τα συμφέροντα των συμπολιτών του, οι οποίοι τον τίμησαν επανειλημμένα με την εμπιστοσύνη τους, εκλέγοντάς τον Δήμαρχο για τρεις συνεχείς θητείες. Ανέπτυξε έντονη πολιτική και κοινωνική δράση και συνέδεσε το όνομά του με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις στο δήμο Δραπετσώνας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του για τον εκλιπόντα ο κ. Παπαστεργίου.

Πέθανε ο Μάριος Σαρακατσιάνος

Σε πένθος βρίσκεται από χθες η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τον απρόσμενο θάνατο του 32χρονου γνωστού μουσικού Μάριου Σαρακατσιάνου σε τροχαίο δυστύχημα με την μοτοσυκλέτα του. Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα ο θάνατος της 19χρονης αδικοχαμένης Μάρθας Γ. Πουμάνα.

Η ασύλληπτη τραγωδία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης περίπου στις έξι στον επαρχιακό δρόμο Λάρισας-Ελασσόνας στο ύψος του χωριού Τσαριτσάνη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νέος. Αμέσως μετά την σύγκρουση των δύο οχημάτων, ο οδηγός του αυτοκινήτου μαζί με διερχόμενους οδηγούς κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σοβαρά τραυματισμένος και. οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή αλλά μάταια καθώς μετά από μερικές ώρες ο 32χρονος έφυγε για πάντα.

Ποιος είναι ο Μάριος Σαρακατσιάνος μουσικός εγνωσμένης αξίας

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος ήταν αρραβωνιασμένος με την Τρικαλινή μουσικό και εκπαιδευτικό Δήμητρα Καλλιάρα, κόρη του εκπαιδευτικού Χρήστου Καλλιάρα και της πρώην αντιδημάρχου και περιφερειακής συμβούλου Τρικάλων Ελένης Αργυροπούλου.

Αγαπούσε με πάθος τη μουσική και μαζί με τη Δήμητρα που είχε επίσης μουσικές σπουδές, έκαναν κοινές παρουσίες και όνειρα για το μέλλον. Ο ίδιος ήταν μουσικός εγνωσμένης αξίας, ιδιοκτήτης μουσικής σχολής και άνθρωπος της παρέας και της χαράς.

Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του

Ο άδικος χαμός του άτυχου νέου βυθίζει στο πένθος την οικογένειά του και ιδιαίτερα την αρραβωνιαστικιά του, Δήμητρα, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα το τραγικό τέλος που επιφύλασσε η μοίρα στον αγαπημένο της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share