Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

18χρονη κρεμάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας στο Instagram

4 Ιουλίου 2020 11:54
18χρονη κρεμάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

18χρονη που δούλευε ως μπαργούμαν στο μπαρ G-A-Y στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, βρέθηκε κρεμασμένη στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ενώ στο κινητό της βρέθηκαν αποχαιρετιστήρια «γράμματα» που είχε στείλει σε φίλους της.

Η νεαρή, όπως ακούστηκε στη δίκη για τις συνθήκες του θανάτου της τον περασμένο Μάρτιο, άρχισε να γράφει αποχαιρετιστήρια «γράμματα» σε φίλους της ενώ φαίνεται ότι έψαχνε στο ίντερνετ για τον θάνατο. Επίσης, σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξαν οι προστριβές που είχε ένα ζευγάρι εξαιτίας της μητέρας της κοπέλας.

Δύο ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της, είχε πει ψέμματα στους δικούς της και έμεινε σε κάποιο ξενοδοχείο. Κάποιοι φίλοι της, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, της έδωσαν ρούχα και είπαν ότι τους έλεγε ότι ήθελε να πεθάνει αλλά δεν πίστευαν ότι μιλούσε σοβαρά.

Η συγκάτοικός της, Χάνα Τζόρνταν είπε ότι η Ρία έκανε κοκαΐνη το βράδυ πριν την αυτοκτονία αλλά δεν κατανάλωσε αλκοόλ. Ένας φίλος πήγε τη Ρία και μία άλλη φίλη της στο ξενοδοχείο, όπου η 18χρονη μιλούσε στο FaceTime με κάποιους φίλους.

Περίπου τρεις ώρες αργότερα ο μάνατζερ του ξενοδοχείου χτύπησε την πόρτα του δωματίου της και όταν δεν απάντησε κανείς, μπήκε και τη βρήκε απαγχονισμένη. Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, δεν βρέθηκαν ίχνη αλκοόλ στο αίμα της και η συγκέντρωση της κοκαΐνης ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

Σοκ: Αυτοκτόνησε 16χρονη (Video)

Η 16χρονη χορεύτρια και σταρ του TikTok Siya Kakkar αυτοκτόνησε στο Νέο Δελχί. Το κορίτσι ήταν πολύ γνωστό για τα βίντεο με τους χορούς που ανέβαζε στην πασίγνωστη εφαρμογή και είχε 1,1 εκατομμύριο followers. Επίσης, 55χρονος στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε κρεμασμένος από μία μπασκέτα στο κλειστό γήπεδο του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου, στην περιοχή των Συκεών.

Την αυτοκτονία της επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ της Arjun Sarin. «Πρέπει να ήταν κάτι προσωπικό, στη δουλειά της πήγαινε πολύ καλά. Μιλήσαμε χθες για ένα νέο πρότζεκτ και ακούστηκε μια χαρά. Εγώ και η εταιρεία μου Fame Experts μανατζάρουμε πολλούς καλλιτέχνες και η Siya ήταν μεγάλο ταλέντο».

Ο φίλος της και φωτογράφος Viral Bhayani έγραψε στο Instagram: «Δυσάρεστα τα νέα, η 16χρονη tik-toker siya_kakkar αυτοκτόνησε. Βλέπεις τα βίντεό της και καταλαβαίνεις πόσο καλή ήταν. Είναι τόσο λυπηρό που επέλεξε αυτό τον δρόμο. Αν νιώθετε κατάθλιψη μην κάνετε κάτι τέτοιο».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share