Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου στη Θεσσαλονίκη

Τι συνέβη;

3 Ιουλίου 2020 18:02
Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου στη Θεσσαλονίκη

Αεροπλάνο εταιρείας χαμηλού κόστους που εκτελούσε το ταξίδι Βερολίνο - Αθήνα παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του αεροσκάφους να ζητήσει εκτάκτως να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ωστόσο, μόλις λίγες ήμερες πριν το φως της δημοσιότητας είχε δει ένα ανατριχιαστικό βίντεο με ένα αεροπλάνο που το χτύπησε κεραυνός.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο κινητήρας του αεροσκάφους παρουσίασε βλάβη και αμέσως σήμανε συναγερμός στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου το αεροπλάνο να προσγειωθεί.

Αυτή την ώρα, οι επιβάτες βρίσκονται στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μένει να μάθουν πώς θα φτάσουν στην Αθήνα.

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Προς το παρόν είναι άγνωστος ο αριθμός των επιβατών, καθώς και η εταιρεία του επίμαχου αεροσκάφους.

Σοκ στις ΗΠΑ - Αεροσκάφος πάτησε άνδρα και τον σκότωσε

Τραγωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ με ένα αεροπλάνο να πατάει έναν άνδρα με αποτέλεσμα να βρίσκει φρικτό θάνατο. Επίσης, σοκαριστικό θάνατο βρήκαν 14 άνθρωποι στην Ινδία καθώς τους συνέθλιψε τρένο!

Ο πιλότος της πτήσης ανέφερε ότι είδε ένα άτομο στο διάδρομο και μόλις κατέβηκε βρήκε το πτώμα του κάτω από τις ρόδες. Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου Bryce Dubee ανέφερε ότι ο άγνωστος άντρας δεν έπρεπε να βρίσκεται στο διάδρομο τη στιγμή εκείνη καθώς δεν εργαζόταν.

Τρόμος στον αέρα - Απαγόρευσαν σε αεροπλάνο ισπανικής εταιρείας να προσγειωθεί!

Τον απόλυτο τρόμο στον αέρα έζησαν 11 άτομα μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της ισπανικής αεροπορικής εταιρείας Iberia όταν φτάνοντας στον Ισημερινό κι ενώ το αεροπλάνο ήταν έτοιμο να προσγειωθεί είδαν τον αεροδιάδρομο γεμάτο από περιπολικά και αστυνομικούς να τους κάνουν νοήματα και να τους αποτρέπουν την προσγείωση.

Ωστόσο, το ίδιο ακριβώς συνέβη με ένα ακόμη αεροπλάνο καθώς οι φόβοι της διασποράς και της εξάπλωσης του κορωνοϊού ολοένα και μεγαλώνουν. Αυτό όμως που είναι απορίας άξιον είναι πως κανείς από τους δύο πιλότους δεν είχε ενημερωθεί για την "έκπληξη" που τους περίμενε από τον πύργο ελέγχου.

Και τα δύο αεροπλάνο τελικά προσγειώθηκαν στην πρωτεύουσα της χώρας, Κίτο μέχρι να συνεχίσουν κανονικά τις πτήσεις τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ωστόσο, να σας ενημερώσουμε πως η Κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει τέλος σε όλες τις πτήσεις από και προς Ελλάδα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share