Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Αλβανία: Μάνα και κόρες λιμοκτόνησαν μέχρι θανάτου για να «αναστηθούν» (Video)

Σοκαριστική ιστορία

3 Ιουλίου 2020 15:27
Τραγωδία στην Αλβανία: Μάνα και κόρες λιμοκτόνησαν μέχρι θανάτου για να «αναστηθούν» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια σοκαριστική ιστορία συνέβη στην Αλβανία με μητέρα και κόρες να λιμοκτονούν μέχρι θανάτου για να «αναστηθούν». Επίσης, σοκάρει η δολοφονία ενός 12χρονου αγοριού από την ίδια του τη μητέρα, επειδή απλά «το' σκασε» από το σπίτι του στο Αστραχάν της Ρωσίας

Τρεις γυναίκες, μάνα και δύο κόρες, πιστές στο θρήσκευμα των μαρτύρων του Ιεχωβά, αποφάσισαν να θυσιαστούν για την «ανάσταση», για την αιώνια ζωή, που κηρύσσει η θρησκευτική αίρεση.

Ως αποτέλεσμα αυτού, βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους, στα Τίρανα, η 56χρονη Ζανέτα Ι. και η 30χρονη κόρη της Ανίσα, ενώ η μικρότερη αδερφή της Μπλέρτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω ασιτίας.

Αμετανόητη για την επιλογή αυτή, η νεαρή γυναίκα που επέζησε είπε στους αστυνομικούς: «εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι τη στιγμή αυτή».

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά στοιχεία, η 30χρονη πρέπει να είχε πεθάνει καιρό πριν και διατηρούνταν στο κρεβάτι της από τη μάνα και την αδερφή σε αναμονή της «ανάστασης», χρησιμοποιώντας διάφορες αλοιφές που δεν επέτρεπαν τη σήψη του σώματος και τη δυσοσμία.

Είχε προηγηθεί, τον Ιανουάριο, ο θάνατος από άγνωστη αιτία, του συζύγου της 56χρονης και πατέρα των δυο κοριτσιών και από τότε οι τρεις γυναίκες είχαν κόψει κάθε επικοινωνία με τους γείτονες, όπως και την έξοδό τους από το σπίτι.

46χρονη μητέρα δύο παιδιών έπεσε πάνω σε τζαμαρία με... ένα μεγάλο κομμάτι να καρφώνεται στο στομάχι της - Σοκάρει το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα όταν έπεσε πάνω σε τζαμαρία τράπεζας. Η 46χρονη μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν μέσα σε υποκατάστημα της τράπεζας Baroda στην πόλη Περουμπαβούρ της Ινδίας. Ενώ, μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες δολοφονίας μιας 26χρονης μητέρας, καθώς για τον θάνατό της έχει συλληφθεί ένας 45χρονος άνδρας.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της τράπεζας φαίνεται να πλησιάζει στο ταμείο, όταν ξαφνικά τρέχει προς την έξοδο καθώς θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά της πάνω στο σκούτερ.

Η 46χρονη δεν κατάλαβε πως η πόρτα ήταν κλειστή με αποτέλεσμα να πέσει επάνω και ένα μεγάλο κομμάτι γυαλί να καρφωθεί στο στομάχι της, σύμφωνα με την DailyMail.

Η γυναίκα κατέρρευσε μέσα σε μία λίμνη αίματος ενώ πελάτες της τράπεζας επιχείρησαν να την βοηθήσουν. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε πως άφησε την τελευταία της πνοή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share