Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Ψευτογιατρός: Σοκάρει νέο ηχητικό ντοκουμέντο - Οι παραληρηματικές θεραπείες για τον θυρεοειδή και τα... παρατράγουδα (Video)

Νέες αποκαλύψεις

3 Ιουλίου 2020 08:45
Ψευτογιατρός: Σοκάρει νέο ηχητικό ντοκουμέντο - Οι παραληρηματικές θεραπείες για τον θυρεοειδή και τα... παρατράγουδα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Παραληρηματικές θεραπείες παρουσίαζε στους ασθενείς- θύματά του ο ψευτογιατρός, με νέο ηχητικό ντοκουμέντο, που εξασφάλισε η εκπομπή Live News, να προκαλεί οργή για την ανεξέλεγκτη δράση του. Επίσης, συγκλονίζει 47χρονος άνδρας που έπεσε θύμα του ψευτογιατρού δίνοντάς του 98.000 ευρώ για να τον κάνει... καλά.

Όπως αποκαλύπτει η εκπομπή Live News, στη συνομιλία 47χρονου με “ασθενή” του, αναλύει τους τρόπους με τους οποίους θεραπεύει τα προβλήματα του θυρεοειδούς, όπως η νόσος Χασιμότο, και μάλιστα κάνει λόγο για «παρατράγουδα», θέλοντας να αναφερθεί στις παρενέργειες.

«Άκου, εφόσον δεν έκανες καθόλου πυρετό θα σου πω τι έχει γίνει, έχει αποσυντονίσει ο θυρεοειδής, δεν έχει καταστραφεί γιατί έκκρινε. Έχεις Χασιμότο, έτσι; Αλλά έχεις 0,05 όταν το όριο ήταν 0,25 εσύ έκκρινες TSH 0,05, αυτό μόλις κάνουμε την θεραπεία μέσα σε 40 με 50 μέρες θα φτιάξει, αλλά από την στιγμή που εκκρίνει ο θυρεοειδής δεν έχει καταστραφεί. Μια μόνο ορμόνη της TSH έχει απορρυθμιστεί, εντάξει αυτή δείχνει πολύ χαμηλή άλλες είναι καλές από αυτές και ρυθμίσιμες οπότε δεν έχεις πρόβλημα να φοβάσαι», ακούγεται να λέει ο ψευτογιατρός και να συνεχίζει:

«Οι φλεγμονές μπορεί να προήλθαν από το βήξιμο, δεν είναι απαραίτητα από ίωση, έχει να κάνει θέμα με την κυκλοφορία του αίματος, με την οξυγόνωση του αίματος, είναι πάρα πολλοί παράγοντες. Πάντως σημασία έχει ότι από την στιγμή που δεν εκκρίνει 0 και είναι 0,05, θα επανέλθει. Και αυτό θα το καταλάβεις άμεσα. Δηλαδή όταν αρχίζει και ρυθμίζει ο θυρεοειδής μπορεί να σου βγάλει παρατράγουδα. Μια ταχυκαρδία, η οποία η ταχυκαρδία θα το καταλάβεις είναι… γιατί ρυθμίζει εκείνη την ώρα ή μια εξάντληση, κούραση και θα δεις θα θέλεις να κοιμηθείς. Γιατί ο οργανισμός διορθώνει τις βλάβες σου όταν κοιμάσαι».

Τα 25 βότανα «στάνταρ»

«Γενικά έχω παρατηρήσει ότι σε πάρα πολύ κόσμο, που κάνουν έτσι παράλληλες θεραπείες και έχουν θέμα με τον θυρεοειδή, επειδή η βάση σε κάποιο απόσταγμα που δίνουμε, η βάση είναι 25 βότανα στάνταρ και μετά ανάλογα με τη φάση του καθενός προσθέτουμε και άλλα ή αντίστοιχα βγάζουμε προγράμματα. Αυτά τα 25 έχουν την τάση και μόνο αυτά να θεραπεύουν και βασικά να ρυθμίζουν τον θυρεοειδή», υποστηρίζει ο ψευτογιατρός και δεν διστάζει να φέρει παραδείγματα, άλλων ασθενών με παρόμοια προβλήματα στον θυρεοειδή, οι οποίοι… ως εκ θαύματος, έγιναν καλά.

«Βλέπεις άνθρωποι που παίρνανε χαπάκι των 100 ας το πούμε, ένα… των 100, μετά αρχίζουν και το μειώνουν από τις 10 μέρες – 15 αρχίζουν και το μειώνουνε, το κόβουν μισό, το κόβουν στο 1/3 και μετά το πετάνε. Δηλαδή πρόσφατα, έχω μια κυρία, μια δασκάλα είναι 67 μπορεί 68, έπαιρνε χάπια θυρεοειδή όλη της τη ζωή και τώρα τα σταμάτησε γιατί ρυθμίστηκε ο θυρεοειδής της σε αυτή την ηλικία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share