Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Eμπλοκή και άλλου προσώπου ερευνά η ΕΛ.ΑΣ (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης

2 Ιουλίου 2020 16:08
Επίθεση με βιτριόλι: Eμπλοκή και άλλου προσώπου ερευνά η ΕΛ.ΑΣ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Την εμπλοκή και άλλου προσώπου στην επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη μπροστά στην είσοδο της εργασίας στην Καλλιθέα ερευνούν οι Αρχές θέλοντας να δώσουν απαντήσεις σε κάποια αναπάντητα ερωτήματα.

Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της 35χρονης κατηγορούμενης ώστε να βρει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν αυτός που της το έδωσε γνώριζε για ποιον λόγο το ήθελε. Αν βρουν αυτό, τότε ενδεχομένως να ανακαλυφθεί και η συνέργεια τρίτου προσώπου στο φρικτό αυτό έγκλημα. Παράλληλα, η Χριστιάνα Πίτη φίλη της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι μιλάει για αυτούς που την στοχοποίησαν σε συνέντευξη που έδωσε στην Κυριακάτικη Realnews.

Επίσης η αστυνομία διερευνά και ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, πολύ καιρό πριν από την επίθεση. Ο κ. Λύτρας εξέφρασε επίσης την ευχή, η κατηγορούμενη να απολογηθεί, ώστε η 34χρονη να πάρει τις απαντήσεις που περιμένει, ενώ συμπλήρωσε πως κανείς από την οικογένειά της, εκτός από τον συνήγορό της, Σ. Κεχαγιόγλου, δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την 34χρονη για να της πει μια κουβέντα για τον εφιάλτη που ζει.

Εν τω μεταξύ, η 34χρονη υποβλήθηκε ήδη στο πέμπτο χειρουργείο και μέσα στο νοσοκομείο προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ της ενέδρας μίσους στην οποία έπεσε θύμα. Ο δικηγόρος της δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο για την προσωπική της ζωή, την ώρα που η ίδια ανεβαίνει έναν Γολγοθά και ξεκαθάρισε πως η εικόνα που έδινε στα social media δεν είχε καμία σχέση με την πραγματική της ζωή.

Ο Απόστολος Λύτρας περιέγραψε τις δύσκολες πρώτες μέρες όταν ο ίδιος προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την 34χρονη για να πάρει απαντήσεις. Όπως είπε η 34χρονη δεν μπορούσε να μιλήσει πάνω από δύο τρία λεπτά. Υπέφερε, πονούσε και κουραζόταν πολύ εύκολα, οπότε όλη αυτή η διαδικασία ήταν αρκετά επίπονη τόσο για την ίδια, όσο και για τους δικηγόρους της και τους αστυνομικούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share