Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Πατέρας κλώτσαει με δύναμη το γιο του επειδή... δεν μπορεί να σταθεί όρθιος στο χιόνι (Video)

Σοκαριστικό

2 Ιουλίου 2020 15:41
Φρίκη: Πατέρας κλώτσαει με δύναμη το γιο του επειδή... δεν μπορεί να σταθεί όρθιος στο χιόνι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας πατέρας στο Κιργιστάν βιντεοσκοπήθηκε να κλωτσάει με δύναμη το γιο του επειδή δεν μπορούσε να σηκωθεί στο χιόνι. Ενώ, ένας άλλος πατέρας κρατούσε κρυφή την αλήθεια από την κόρη του για 18 ολόκληρα χρόνια, όταν όμως τελείωσε το σχολείο της αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον πατέρα, που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι γύρω στα 50, να κλωτσάει το παιδί στο πεζοδρόμιο στο Μπισκέκ, πρωτεύουσα του Κιργιστάν.

Τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος είναι ντυμένοι με χειμωνιάτικα ρούχα και το παιδί απεικονίζεται πεσμένο στο έδαφος, προσπαθώντας να σηκωθεί, αλλά συνεχίζει να πέφτει προς τα πίσω με τον πατέρα του να τον κοιτάζει.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες απόπειρες να σηκωθεί, ο πατέρας κλωτσάει το μικρό του γιο στο γοφό του και το παιδί σέρνεται κι άλλο μέσα στο χιόνι.

Τελικά, ο πατέρας σηκώνει το παιδί σαν να ήταν σακί και το σέρνει κανονικά, τραβώντας το δυνατά από το χέρι, όταν αυτό δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του για να συνεχίσουν το περπάτημα, ενώ εκείνο παλεύει να βρει την ισορροπία του και ίσως να τραυματίστηκε κιόλας.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο πατέρας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη μόλις το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στα social media με την Αστυνομία να μην δίνει στη δημοσιότητα το όνομα του πατέρα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: 52χρονος νίκησε τον κορωνοϊό αλλά... πέθανε ο πατέρας του τη μέρα του εξιτηρίου

Ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας συνέβη στην Αργεντινή με έναν 52χρονο να αναρρώνει από τον κορωνοϊό την ημέρα του εξιτηρίου όμως να πεθαίνει ο πατέρας του!

Όταν ο Ντάριο Νέου, ηλικίας 52 ετών, αρρώστησε με πολύ υψηλό πυρετό στις αρχές Απριλίου, τότε ξεκίνησε η μάχη του με την COVID-19. Χωρίς να το γνωρίζει, ο ηλικιωμένος πατέρας του είχε ήδη ασθενήσει με τον ιό. Ενώ, στο μικροσκόπιο των επιστημόνων μπαίνει ένα σπάνιο φλεγμονώδες σύνδρομο που παρατηρείται σε νέους και παιδιά με κορωνοϊό.

Ο 83χρονος Αλπέρτο ανέρρωνε από μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που είχε προκύψει από την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί και είχε πρόσφατα μεταφερθεί σε ένα κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στο Μπουένος Άιρες. Υποτίθεται πως τα πήγαινε καλύτερα, αντιθέτως, ωστόσο, οι υπεύθυνοι του κέντρου ενημέρωσαν τον γιο του ότι ο πατέρας του διαγνώστηκε θετικός με τον κορωνοϊό.

Ο Νέου και ο πατέρας του έδιναν παράλληλα τη μάχη με τον φονικό ιό, νοσηλευόμενοι σε απόσταση 3 χλμ ο ένας από τον άλλο στο Μπουένος Άιρες.

Ως εκπαιδευτής καταδύσεων τα τελευταία 30 χρόνια, ο Νέου γνωρίζει καλά από επικίνδυνες καταστάσεις, όμως για πρώτη φορά ένιωσε τόσο κοντά τον θάνατο, κατά τη μάχη του εναντίον της νόσου.

«Σκεφτόμουν ότι δεν θα ζήσω τα 15α γενέθλια της κόρης μου», λέει ο ίδιος. «Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά ένιωσα πως θα μπορούσα πραγματικά να πεθάνω και ο θάνατος είναι εκεί».

Ο Νέου ανέρρωσε έπειτα από 13 ημέρες. Όμως, τη νύχτα που επέστρεψε στο σπίτι του έχοντας πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας του πατέρα του επιδεινώθηκε.

«Δεν μπορούσαμε να του μιλήσουμε και κανείς δεν μπορούσε να πάει να τον δει», εξηγεί ο 52χρονος.

Σε καραντίνα ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του, ο Ντάριο Νέου συνειδητοποίησε ότι θα έπρεπε να αποχαιρετίσει τον πατέρα του από το τηλέφωνο εκείνη τη νύχτα. Χάρη σε έναν νοσηλευτή που προσφέρθηκε να οργανώσει την τηλεφωνική συνομιλία, ο Νέου κατάφερε να μιλήσει στον πατέρα του για τελευταία φορά, λέγοντάς του ότι αν και είναι μόνος στο νοσοκομείο, κανείς δεν τον έχει εγκαταλείψει.

«Ήταν τόσο πολύτιμο αυτό για εμένα, επειδή αυτό το πρόσωπο μου επέτρεψε να αποχαιρετίσω τον πατέρα μου».

«Ξέρω ότι ο πατέρας μου κατάλαβε ότι δεν πέθανε μόνος και ότι είχε μια οικογένεια πίσω του», καταλήγει ο Νέου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share