Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Άντρας κλωτσάει με δύναμη στο στήθος χορεύτρια (Video)

Σοκ

2 Ιουλίου 2020 14:03
Σοκαριστικό βίντεο: Άντρας κλωτσάει με δύναμη στο στήθος χορεύτρια (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κόβει την ανάσα το βίντεο στο οποίο ένας άνδρας φαίνεται να κλωτσά με δύναμη μία χορεύτρια στο Πακιστάν. Ενώ, ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Τουρκία με έναν άνδρα να σφάζει την διάσημη χορεύτρια κλασικού μπαλέτου, Τσερέν Οζντεμίρ!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άνδρας ενοχλήθηκε από τον τρόπο που η γυναίκα χόρευε, σηκώθηκε από τη θέση του και την κλώτσησε με δύναμη. Η γυναίκα εκτοξεύτηκε και έπεσε στο έδαφος.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η Daily Mail, ο άνδρας δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι «δεν επιτρέπεται μια γυναίκα να χορεύει με τέτοιον επαίσχυντο τρόπο μπροστά σε άλλους».

Σοκ! Χορεύτρια βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα σε σπίτι διάσημου επιχειρηματία!

Μια απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα σε σπίτι πάμπλουτου επιχειρηματία στην Κορέα, όπου χορεύτρια που τον συνόδευσε στο σπίτι του, βρέθηκε την επόμενη μέρα νεκρή στην μπανιέρα, ενώ σοκ προκαλούν στον καλλιτεχνικό κόσμο όσα συμβαίνουν στην υγεία αγαπημένης ηθοποιού.

Η 27χρονη Κριστίνα Ντόντσοβα, μία από τις πλέον γνωστές χορεύτριες της Ρωσίας, βρέθηκε νεκρή στο λουτρό της υπερπολυτελούς οικίας που διατηρεί ο Νοτιοκορεάτης Λι Σέουνγκ - Τσουλ στη Μόσχα.

Ο κροίσος και η νεαρή χορεύτρια είχαν γνωριστεί σε ένα κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων και συμφώνησαν να «συνεχίσουν» στην κατοικία του. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και τα ίχνη της κοπέλας χάνονται.

Σύμφωνα με το υλικό που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας, οι δυο τους φαίνονται να μπαίνουν μαζί στο διαμέρισμα, όπου ο Νοτιοκορεάτης διοργάνωνε ένα μεγάλο ερωτικό όργιο.

H μαρτυρία του Λι αναφέρει πως η Κριστίνα πήγε για μπάνιο και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο, όμως το πρωί που ξύπνησε την βρήκε νεκρή στην μπανιέρα. Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει τα ενδεχόμενα της δολοφονίας ή της υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share