Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρή η Μάγδα Σαμλίδη

Διπλή τραγωδία στην οικογένεια!

1 Ιουλίου 2020 09:09
Νεκρή η Μάγδα Σαμλίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διπλή τραγωδία κτύπησε την οικογένεια του γνωστού ομογενή Βασίλη Σαμλίδη. Πριν λίγες μέρες θρήνησε τον θάνατο του αδελφού του Θεόδωρου, εκ’ των ιδρυτών της Δόξας Γιάραβιλ.

Δεν πέρασαν έξι μέρες και έχασε και την μεγάλη του αδελφή Μαγδαληνή!

Συγκλονισμένος ο Βασίλης Σαμλίδης είπε στον «Νέο Κόσμο»: «Μου το έλεγε η αδελφή μου πως αν πεθάνει ο Θεόδωρος, θα φύγει και αυτή. Άντεξε μόλις έξι μέρες τον θάνατο του αδελφού μας και πέθανε και αυτή».

Η Μαγδαληνή Σαμλίδη, 86 ετών, γεννήθηκε το 1933 στο Άλωρο Αριδαίας, Νομός Πέλλας.

Οι γονείς της Αναστάσιος και Φωτεινή απέκτησαν 6 παιδιά (4 αγόρια και 2 κορίτσια).

Μετά τον θάνατο της μητέρας τους Φωτεινής το 1964, η Μαγδαληνή είχε αναλάβει τα καθήκοντα μητέρας και αδελφής και προστάτευε όλα τα αδέλφια.

«Ήταν η κολόνα του σπιτιού μας και αξιαγάπητη από όλους. Με τον χαμό της μείναμε ορφανοί» μας λέει απαρηγόρητος ο Βασίλης Σαμλίδης.

Πέθανε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος

Θλίψη προξένησε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του 58χρονου Παναγιώτη Χριστόπουλου, ο οποίος εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων οδοποιίας. Επίσης, σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Χριστοπούλου και πατέρας 4 παιδιών, της Γεωργίας, της Πέρσας, της Χριστιάνας και της Κατερίνας ενώ ήταν και παππούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκλιπών αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 στις 4 το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Πετρωτού, Πατρών και θα ταφεί στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Μηνά στη Λεύκα.

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Κατέληξε ο 16χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

«Έφυγε» ο 16χρονος που το μεσημέρι του Σαββάτου τραυματίστηκε βαρύτατα μετά από πτώση από μπαλκόνι τρίτου ορόφου, στην οικία όπου διέμενε, στην περιοχή της Πλώσταινας στο Μεσολόγγι.

Ο 16χρονος, είχε αρχικά μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου και είχε διασωληνωθεί, για να μεταφερθεί στη συνέχεια επειγόντως στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου και στην ΜΕΘ Παίδων.

Σύμφωνα με το afriniopress.gr, τα τραύματα του ανηλίκου ήταν πολύ βαριά και η κατάσταση του εξαιρετικά κρίσιμη. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο ανήλικος -σύμφωνα με πληροφορίες- υπέκυψε στα τραύματά του.

Η οικογένεια του, επέδειξε μάλιστα την ψυχική δύναμη και πήρε την απόφαση ώστε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share