Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Καμπανάκι» Γιάννη Καλλιάνου: Μέχρι τότε θα παραμείνει ο καύσωνας (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

30 Ιουνίου 2020 22:56
«Καμπανάκι» Γιάννη Καλλιάνου: Μέχρι τότε θα παραμείνει ο καύσωνας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυξημένη θα παραμείνει και αύριο η θερμοκρασία στη χώρα μας, με τον καύσωνα να παραμένει ήπιος μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο, η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 2 – 7 μποφόρ. Με τον Τάσο Αρνιακό επίσης να προειδοποιεί για το «κύμα» καύσωνα που θα «θερίσει] την χώρα μας.

Στην Αττική θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια, τη θερμοκρασία στους 22 – 36 βαθμούς και τους ανέμους στα 3 – 5 μποφόρ. Στη Θεσσαλονίκη παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού. Η θερμοκρασία από 22 – 36 βαθμούς και οι άνεμοι από 2 – 4 μποφόρ.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα διατηρηθεί ο καλοκαιρινός καιρός, με τις υψηλές θερμοκρασίες να πρωταγωνιστούν.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

Καιρός: "Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία..." - Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί!

Καιρός σήμερα: Άκρως καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός την Τρίτη, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα σύμφωνα με τον Χριστίνα Σούζη!

Η έμπειρη μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ, όπως και ο Τάσος Αρνιακός νωρίτερα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι και 37 με 38 βαθμούς ενώ επεσήμανε πως την Τετάρτη η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο! Αντίθετα από Πέμπτη δεν θα λείψουν λίγες βροχές!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Σούζη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share