Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ για δημοσιογράφο: Την απείλησαν με μαχαίρι και την έκλαψαν σε ζωντανή σύνδεση (Video)

Σοκ

30 Ιουνίου 2020 22:29
Θρίλερ για δημοσιογράφο: Την απείλησαν με μαχαίρι και την έκλαψαν σε ζωντανή σύνδεση (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία δημοσιογράφος του CNN Βραζιλίας έπεσε θύμα ληστείας σε ζωντανή σύνδεση, με έναν άνδρα να την απειλεί με μαχαίρι. Παράλληλα, συγκλονίζει o δημοσιογράφος του OPEN Βασίλης Τσεκούρας σε μήνυμά του για το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail και Μέσα από την Βραζιλία, την ώρα που η Bruna Mecedo έκανε ρεπορτάζ σε ζωντανή σύνδεση σε περιοχή του Σάο Πάολο, ένας άστεγος την πλησίασε απειλώντας τη δημοσιογράφο με μαχαίρι. Εκείνη όπως φαίνεται και στο βίντεο τρόμαξε και προσπάθησε να απομακρυνθεί, ενώ αμέσως του έδωσε το ένα από τα δύο κινητά που είχε μαζί της.

Ένας συνάδελφος της δημοσιογράφου είπε σε εφημερίδα της Βραζιλίας ότι η κοπέλα δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε στο κανάλι μετά το περιστατικό, αλλά «ήταν πολύ τρομαγμένη, αλλά είναι μια χαρά».

Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Τρίκκας

Σε ηλικία 89 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Τάσος Τρίκκας, δημοσιογράφος, συγγραφέας και από τα ιστορικά στελέχη της ελληνικής Αριστεράς.

Ο Τάσος Τρίκκας είχε πολύχρονη δράση στην οργανωμένη Αριστερά και διώχθηκε για τις ιδέες και τους αγώνες του. Θρήνος επικρατεί και στην Λάρισα καθώς έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Γκλέτος σε ηλικία 58 ετών.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα της ΕΔΑ «Δημοκρατική Αλλαγή», στην εφημερίδα «Το Βήμα», ενώ άρθρα του είχαν δημοσιευθεί στα «Νέα», την «Ελευθεροτυπία» και την «Εποχή», ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό αρθρογραφούσε στην «Αυγή».

Ο Τάσος Τρίκκας εντάχθηκε στην Κατοχή στις τάξεις της ΕΠΟΝ, ενώ υπήρξε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας της ΕΔΑ. Με τον χαρακτηρισμό «Κομμουνιστής Γ’ Κατηγορίας» υπηρέτησε έγκλειστος την στρατιωτική του θητεία στην Μακρόνησο και τον Κολινδρό, όπου έδρευαν Ειδικές Μονάδες Οπλιτών.

Μετά την εγκαθίδρυση της δικτατορίας διέφυγε στην Ευρώπη και συντόνισε την πάλη κατά των απριλιανών από τις επιτροπές της ΕΔΑ και του ΠΑΜ στη Δυτική Ευρώπη.

Συντάχθηκε με το ΚΚΕ εσωτερικού στη διάσπαση του 1968, ενώ, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα το 1973 συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος στο πλαίσιο της «αμνηστίας» του χουντικού καθεστώτος.

Πολιτικά ενεργός και μεταδικτατορικά, εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ εσ., μέλος της του Εκτελεστικού Γραφείου της ΕΑΡ, ενώ συμμετείχε στην ίδρυση του ΣΥΝ, θητεύοντας στην Κεντρική Επιτροπή του και την Πολιτική Γραμματεία του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share