Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τάσος Αρνιακός: «Καμίνι» η χώρα την Τετάρτη - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα «χτυπήσει κόκκινο» (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

30 Ιουνίου 2020 21:27
Τάσος Αρνιακός: «Καμίνι» η χώρα την Τετάρτη - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα «χτυπήσει κόκκινο» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τους 39 και 40 βαθμούς Κελσίου άγγιξε σήμερα το θερμόμετρο στις πεδιάδες της Κεντρικής Μακεδονίας, στη Σπάρτη, στη Λάρισα, στα Τρίκαλα και τους Αγίους Θεοδώρους. Αύριο, θα είναι πιο ζεστή ημέρα καθώς ο υδράργυρος θα φθάσει και πάλι στους 40 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του ΑΝΤ1, Τάσου Αρνιακού.

Οι περιοχές που ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 38-40 βαθμούς Κελσίου είναι: Οι πεδιάδες της Θεσσαλονίκης, ο θεσσαλικός κάμπος, η Αττικοβοιωτία, η Αργολίδα, η Λακωνία, ακόμη και η Αιτωλοακαρνανία γύρω από το Αγρίνιο. Και στην Αττική περιμένουμε ο υδράργυρος να αγγίξει τους 36-37 βαθμούς κυρίως στις δυτικές περιοχές του νομού και στη Θεσσαλονίκη τους 36 βαθμούς. Μικρή υποχώρηση θερμοκρασίας περιμένουμε την Πέμπτη και Παρασκευή κυρίως στις βόρειες περιοχές.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

Καιρός: "Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία..." - Η Χριστίνα Σούζη προειδοποιεί!

Καιρός σήμερα: Άκρως καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός την Τρίτη, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει επικίνδυνα σύμφωνα με τον Χριστίνα Σούζη!

Η έμπειρη μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ, όπως και ο Τάσος Αρνιακός νωρίτερα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι και 37 με 38 βαθμούς ενώ επεσήμανε πως την Τετάρτη η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο! Αντίθετα από Πέμπτη δεν θα λείψουν λίγες βροχές!

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την Χριστίνα Σούζη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share