Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πτώμα γυναίκας βρέθηκε κοντά στον Φλοίσβο - Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο

Σοκ

30 Ιουνίου 2020 16:35
Πτώμα γυναίκας βρέθηκε κοντά στον Φλοίσβο - Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρίλερ επικρατεί στο Παλαιό Φάληρο, καθώς το πτώμα μιας 80χρονης γυναίκας αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε, πλησίον της Δημοτικής Πινακοθήκης, στον Φλοίσβο. Επίσης, το πτώμα μιας γυναίκας εντοπίστηκε στην Κρήτη.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεννηματά». Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα (Video)

Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε δίπλα σε έλος, πίσω από το στρατόπεδο Κακιούζη, στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, θρίλερ έχουμε και στην Αττική με το πτώμα επίσης ενός 53χρονου άνδρα να εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το πτώμα ανήκει σε άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών. Το πτώμα εντόπισε στο ύψος της πύλης λιμανιού 16 περαστικός ο οποίος κινούνταν στον δρόμο Θεσσαλονίκης- Καλοχωρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός φέρει οπές στο πρόσωπο, οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προήλθαν από τη σήψη του πτώματος.

Στο σημείο έσπευσε το κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξέτασε τον χώρο. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται η ρίξει η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Θρίλερ στον Φλοίσβο: Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στην παραλία

Θρίλερ επικράτησε στον Φλοίσβο, όπου το πτώμα μιας γυναίκας 60 ετών βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/5) στην παραλία της περιοχής του Παλαιού Φαλήρου.

Μια παρέα ατόμων που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα εντόπισε τη σορό της άτυχης γυναίκας να επιπλέει κοντά στην ακτή και την τράβηξαν στην στεριά, όμως διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά. Μυστήριο επικρατεί, παράλληλα, και με το πτώμα στην Κάντζα.

Οι δύο γυναίκες και οι τρεις άνδρες που εντόπισαν τη γυναίκα, είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα τις Αρχές που έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από την Αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ή του πνιγμού κι απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οπως ανέφερε το κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος και της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο, η γυναίκα δεν ήταν στο νερό για πολλή ώρα και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι βρισκόταν στο νερό για λιγότερο από μία ώρα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους περαστικούς γύρω στη μιάμιση τα ξημερώματα, οπότε, πρέπει να βρέθηκε στο νερό κοντά στα μεσάνυχτα. Η σορός της έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και να ρίξει πιθανώς «φως» στα αίτια του θανάτου της γυναίκας, ενώ αναζητούνται οι οικείοι της.

Θρίλερ στη Λάρισα με το πτώμα: Η γυναίκα ήταν νεκρή πάνω από έναν χρόνο

Θρίλερ επικρατεί με το πτώμα, που βρέθηκε χθες (27/4) στη Λάρισα και το κανάλι του Πλατύκαμπου, το οποίο φαίνεται πως ανήκει σε γυναίκα, που υπολογίζεται πως ήταν νεκρή για πάνω από έναν χρόνο.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή που ανέλαβε την έρευνα από τα ρούχα που βρέθηκαν στο σημείο πιθανότατα να πρόκειται για μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας. Σύμφωνα με την κ. Λεονταρή, η γυναίκα θα πρέπει να βρίσκεται πάνω από ένα χρόνο νεκρή, γεγονός που μαρτυρά η προχωρημένη σήψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα μέχρι τώρα ευρήματα, δεν εντοπίζονται κακώσεις που να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες συνεχίζονται σε ανθρώπους που έχουν χαθεί και αναζητούνται.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share