Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Επίθεση βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις με την 35χρονη - Έφυγε από την φυλακή που ήταν!

Τι συνέβη;

30 Ιουνίου 2020 15:13
Επίθεση βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις με την 35χρονη - Έφυγε από την φυλακή που ήταν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φυλακές Θηβών μεταφέρθηκε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης για επιστροφή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στις φυλακές Θηβών μεταφέρθηκε η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα. Η φερόμενης ως δράστις μέχρι πρότινος κρατούνταν στο γυναικείο τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου δέχθηκε και τις πρώτες επισκέψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, τις πρώτες ημέρες κράτησης η 35χρονη συναντήθηκε με τους γονείς και τα αδέρφια της.

Η μεταγωγή στις φυλακές Θηβών αποφασίστηκε για επιχειρησιακούς-λειτουργικούς σκοπούς, και όχι για ζητήματα ασφάλειας της κατηγορούμενης. Πάντως, ο συνήγορος υπεράσπισης, Σάκης Κεχαγιόγλου, έχει προαναγγείλει την υποβολή αιτήματος για την επιστροφή της 35χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού, με το επιχείρημα ότι στη Θήβα δεν μπορεί να δέχεται επισκεπτήριο από την οικογένειά της.

Την ίδια ώρα, άγνωστη παραμένει η ακριβής ημερομηνία απολογίας της φερόμενης ως δράστιδος, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει την οποιαδήποτε πληροφορία στις αστυνομικές αρχές, επικαλούμενη το δικαίωμα στη σιωπή.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση έλαβε χώρα το πρωί της 20ής Μαΐου, κατά τη μετάβαση της 34χρονης στον χώρο εργασίας της, στην Καλλιθέα.

Εξαιτίας του οξέος, το πρόσωπο του θύματος έχει καλυφθεί -σε ποσοστό 93%- από εγκαύματα, με τους θεράποντες ιατρούς να προχωρούν σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Σάλος με φίλη της 34χρονης Ιωάννας: "Με ψευδή στοιχεία και απύθμενο θράσος"!

Η Χριστιάνα Πίτη φίλη της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι μιλάει για αυτούς που την στοχοποίησαν σε συνέντευξη που έδωσε στην Κυριακάτικη Realnews.

Πιο συγκεκριμένα γράφει στη προσωπική της σελίδα στο fb:

Πριν από λίγες ημέρες, όπως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, έπεσα θύμα μιας κίτρινης φυλλάδας, η οποία με ψευδή στοιχεία και απύθμενο θράσος λασπολόγησε εις βάρος μου θίγοντας τόσο την αξιοπρέπεια και την ιδιοσυγκρασία μου, όσο και το θεμελειώδες ανθρώπινο δικαίωμά μου, τα προσωπικά μου δεδομένα.
Αφορμή στάθηκε η παρέα που έκανα τον τελευταίο καιρό με την άτυχη Ιωάννα που δέχτηκε την αποτρόπαια επίθεση με το βιτριόλι…
Κάποιος λοιπόν που δεν σέβεται ούτε τους νόμους αλλά ούτε και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, (καθώς δημοσιοποίησε την προσωπική μου κατάθεση απο την αστυνομία με τη διεύθυνσή μου, τον αριθμό ταυτότητας,την υπογραφή και γενικά κάθε προσωπικό μου στοιχείο με φωτογραφικό υλικό δικό μου, δίχως να έχει φροντίσει έστω να καλύψει με μωσαϊκό τα χαρακτηριστικά μου και χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά), εξαπέλυσε αισχρή επίθεση ως προς το πρόσωπό μου.
Μάλιστα διαστρέβλωσε πλήρως τα όσα εμπιστεύτηκα στην αστυνομία στην συγκεκριμένη κατάθεση, βάζοντας λόγια στο στόμα μου και προσπαθώντας να με «εκθέσει» και προς το θύμα.
Αν και επέλεξα να απέχω όλο αυτό το διάστημα και να μη προβώ σε κάποια δήλωση σεβόμενη την Ιωάννα και την οικογένειά της, ούτε ανήρτησα οτιδήποτε στο site που διατηρώ, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αποκατασταθεί η αλήθεια..

Παρακάτω είναι η πρώτη συνέντευξη που παραχώρησα στην εφημερίδα Real σήμερα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share