Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε η ηθοποιός Λίντα Κρίσταλ (Video)

Θλίψη στο χώρο του κινηματογράφου

30 Ιουνίου 2020 14:11
Θρήνος: Πέθανε η ηθοποιός Λίντα Κρίσταλ (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Λίντα Κρίσταλ, η ηθοποιός που ενσάρκωσε επιτυχημένους ρόλους στα γουέστερν της εποχής αλλά και σε επιτυχημένες σαπουνόπερες πέθανε σε ηλικία 89 ετών στον ύπνο της, στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς. Σοκ προκλήθηκε επίσης στον καλλιτεχνικό κόσμο, όταν πασίγνωστος ηθοποιός, που πάσχει μεταξύ άλλων από κορωνοϊό, κατέρρευσε στη σκηνή.

Ο θάνατός της έγινε γνωστός από τον γιο της. Η Κρίσταλ, είχε γεννηθεί στην Αργεντινή και ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1950 στην κινηματογραφική βιομηχανία του Μεξικό.

Θρήνος στον κόσμο του κινηματογράφου: Πέθανε διάσημος ηθοποιός (photo-video)

Θρήνος επικρατεί στο χώρο του κινηματογράφου μετά την ανακοίνωση του θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού Μελ Γουίνκλερ, ο οποίος πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 78 ετών. Επίσης, πέθανε ηθοποιός από την εμβληματική σειρά «Φιλαράκια».

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Coach Carter» στην ταινία «Devil In A Blue Dress», πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής. Ο Γουίνκλερ είχε κάνει όμως μεγάλη καριέρα και στις μεταγλωττίσεις, «δανείζοντας» τη φωνή του σε μερικούς εμβληματικούς χαρακτήρες, μεταξύ άλλων στο θρυλικό videogame, Crash Bandicoot.

Η καριέρα του όμως δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς κατάφερε για πολλά χρόνια να πρωταγωνιστήσει σε σπουδαίες παραγωγές στο Broadway.

«Ήταν ένας πραγματικός επαγγελματίας, ο οποίος μοιραζόταν την γνώση και την σοφία του σε οποιοδήποτε θέμα μπορούσε. Το χαμόγελό του και η αγάπη του για την οικογένειά του θα μας λείψει για πάντα. Ήταν ένας γίγαντας ανάμεσα στον κόσμο», δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός (photo-video)

Σοκ στο χώρο του κινηματογράφου καθώς πέθανε σε ηλικία 92 ετών η ηθοποιός Χίθερ Τσασεν, γνωστή από την ερμηνεία της στη σειρά EastEnders του BBC. Ακόμη ένα σοκ στο Χόλιγουντ με την είδηση του θανάτου διάσημου ηθοποιού, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν προσπάθησε να δολοφονήσει την σύντροφό του.

Στην καριέρα της επίσης, εμφανίστηκε και στις σειρές The Bill, The Harry Hill Show και Crossroads, ενώ σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης με ονόματα όπως ο θρύλος του Carry On, Frankie Howerd.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share