Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καιρός: Μίνι καύσωνας από σήμερα - Στους 38 βαθμούς το θερμόμετρο

Αναλυτική πρόγνωση!

30 Ιουνίου 2020 07:06
Καιρός: Μίνι καύσωνας από σήμερα - Στους 38 βαθμούς το θερμόμετρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άκρως καλοκαιρινός προβλέπεται ο καιρός σήμερα, καθώς το θερμόμετρο θα φτάσει τους 38 βαθμούς. Πόσο θα διαρκέσει ο καύσωνας;

Από σήμερα και ως την Τρίτη, θα επικρατεί καύσωνας σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, με το θερμόμετρο να ξεπερνά τους 35 βαθμούς μέγιστης θερμοκρασίας σε όλη σχεδόν τη χώρα, ενώ θα φτάσει και τους 38 βαθμούς στην Θεσσαλία, όπως τόνισε και ο Θοδωρής Κολυδάς.

Σε υψηλά επίπεδα θα βρίσκεται το θερμόμετρο και στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, όπου η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας η ελάχιστη 2 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος.Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 19 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share