Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηχητικό ντοκουμέντο του ψευτογιατρού: «Το συκώτι σου δουλεύει υπερωρίες»- Υπάρχει και 2ος γιατρός "μαϊμου"

"Δεν είναι απαραίτητο ότι φταίει το κρασί"

29 Ιουνίου 2020 21:19
Ηχητικό ντοκουμέντο του ψευτογιατρού: «Το συκώτι σου δουλεύει υπερωρίες»- Υπάρχει και 2ος γιατρός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο του ψευτογιατρού φανερώνει τις μεθόδους και τα ματζούνια που πρότεινε στα θύματά του. Αυτή τη φορά, συμπεραίνει ότι ο ασθενής του πάσχει από το συκώτι του το οποίο, όπως λέει, δουλεύει υπερωρίες και εξηγεί τι πρέπει να κάνει για να το ξεκουράσει.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, υπάρχουν καταγγελίες και για δεύτερο ψευτογιατρό που είχε τεράστια πειθώ, και σε αντίθεση με τον άλλο αποσπούσε τα χρήματα, ύψους 50.000 ευρώ, και χανόταν. Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του πρώτου μάλιστα για να βρουν που έκρυβε τα χρήματα.

«Σίγουρα έχεις κάποιο θέμα με το συκώτι. Να μπορέσει να αποτοξινωθεί. Γιατί αυτό τι μας δείχνει; Μας δείχνει ότι από τη στιγμή που ξεκούρασες το συκώτι, άρχισες να καταπολεμάς τις τοξινώσεις. Που σημαίνει ότι έχεις πυκνές τοξινώσεις στον οργανισμό. Δεν παίζει ρόλο αν είμαστε παχείς ή αδύνατοι. Μπορεί να έχουμε όλοι λιπώδη διείσδυση στο συκώτι. Ανάλογα το τι τρώμε. Μπορεί να δεις έναν χοντρό και να μην έχει κι έναν αδύνατο να έχει. Τα σημάδια αυτά σε συνεργασία με τις ερυθριάσεις που έχεις, τα αγγεία που φαίνεται ότι είναι διεσταλμένα και ότι έχεις κάποια ψιλή ακμή εδώ πέρα… κάποια στίγματα, αυτά είναι σημάδια ότι το συκώτι, δουλεύει υπερωρίες. Κουράζεται. Πρέπει να το ξεκουράσουμε».

Ο 47χρονος επικεντρώνεται στο κρασί

«Δεν είναι απαραίτητο ότι φταίει το κρασί. Πολύ πιθανό να πίνεις και ένα λίτρο κρασί την ημέρα, με φαγητό μαζί και να μη σε πειράζει καθόλου. Να το πίνεις έτσι σκέτο, γιατί σ’ αρέσει και να σε τσακίσει το μισό λίτρο. Σημασία έχει η συχνότητα και η διατροφή. Άμα θέλουμε πραγματικά να βοηθάμε το συκώτι μας, δεν πρέπει ποτέ να πίνουμε με άδειο το στομάχι. Ποτέ νηστικοί. Ακόμα και το μήλο, που είδες, οι παλιοί πίνουν το κρασί ρίχνουν και με το μήλο, είναι γιατί το μήλο, δημιουργεί πεπτίνες. Και βοηθά να απορροφηθούν πιο γρήγορα οι καλές ουσίες από το κρασί. Τα οινοπνευμονοειδή, εξαιτίας της τοξικότητάς τους, το οινόπνευμα κτλ, τα μειώνει και τα αποβάλλει πιο γρήγορα. Δηλαδή σε οδηγεί στην τουαλέτα. Δηλαδή μπορεί να κάτσεις με έναν παππούλη, αυτός να πίνει με το μήλο και να λες τι κάνει κι ο παππούς να είναι μια χαρά κι εσύ να πιείς άλλο να το πιείς σκέτο και να φύγεις αδιάβαστος! Να «λιώσεις» από ένα λίτρο κρασί!»

Ύστερα, έχοντας στα χέρια του τις εξετάσεις του ασθενούς, τον συμβουλεύει να ακολουθήσει τις οδηγίες του, και να «αξιοποιήσει» όπως λέει χαρακτηριστικά, την ευκαιρία που του δίνεται.

«Το πιο πιθανό, που συνάδει με τις ερυθριάσεις και τα στιγματάκια που έχεις, πρέπει να ενισχύσουμε το συκώτι. Αν το βοηθήσουμε και το ενισχύσουμε, θα αποτοξινωθείς πιο γρήγορα κι αυτό μπορεί να μειωθεί κι άλλο. Και όταν πάμε στο… τώρα είναι 3, άμα πάμε στο 1, δεν θα υφίσταται. Και δεν έχεις πρόβλημα, τίποτα. Ούτε σ’ ενοχλεί, γιατί, κοίταξε να δεις. Απ’ αυτή την άποψη τώρα, είσαι τυχερός. Αλλά πρέπει να αξιοποιήσεις αυτήν την ευκαιρία…».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share