Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη: Δίωξη για πλημμέλημα

Του πέταξαν νερό και καφέ

29 Ιουνίου 2020 18:40
Επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη: Δίωξη για πλημμέλημα

Εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Τι λένε οι πληροφορίες;

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας και της εξύβρισης, άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κατά των δύο ατόμων που συνελήφθησαν για την επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα και πέταξαν νερό και καφέ, παραπέμφθηκαν να δικαστούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ποια η κατάστασή του Κώστα Μπακογιάννη και τι ακριβώς συνέβη με την επίθεση

Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, όπου βρέθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αφού άγνωστοι του επιτέθηκαν σε εκδήλωση ενόψει της αυριανής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Μόλις τον είδαν άρχισαν να τον βρίζουν, να φωνάζουν συνθήματα ενώ κάποιοι του πέταξαν και μπουκάλια. Παραμένει άγνωστο πώς τα άτομα κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητα στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει πέντε προσαγωγές, ενώ παραμένει, επίσης, άγνωστο εάν τα άτομα αυτά έχουν σχέση με το περιστατικό.

Το περιστατικό σχολίασε μέσω Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος έγραψε:

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες... Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share