Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5χρονο αγοράκι έπασχε από καρκίνο και θα πέθαινε - Μόλις δείτε τι έκανε στη μητέρα του θα "μείνετε"

Θα σας ανατριχιάσει

29 Ιουνίου 2020 16:02
5χρονο αγοράκι έπασχε από καρκίνο και θα πέθαινε - Μόλις δείτε τι έκανε στη μητέρα του θα

Αυτό το 5χρονο αγοράκια έπασχε από καρκίνο και ήταν στα τελευταία του, όταν έκανε κάτι που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε στη μητέρα του.

Στην τρυφερή ηλικία των 5 ο Τσεν Ζιατοξιάν διαγνώστηκε με θανατηφόρο όγκο στον εγκέφαλο που τον άφησε τυφλό. Τα νέα ότι επρόκειτο να πεθάνει ήταν συνταρακτικά για την οικογένεια. Ακόμα χειρότερα, η μητέρα του, Ζου Λου, διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια στο νεφρό, η οποία απειλούσε και τη δική της ζωή. Ακόμα μια συγκινητική ιστορία μετά από αυτή με το 6χρονο κοριτσάκι που έχασε άδικα τη μάχη με την θανατηφόρα ασθένεια.

Ο Τσεν έχασε την όραση του λόγω του όγκου, αλλά η μητέρα του δεν έφυγε από το πλευρό του. Τις τελευταίες μέρες του, ο Τσεν ήταν παράλυτος στο κρεβάτι και δεν μπορούσε να μιλήσει. Όταν έμαθε ότι η μητέρα του ήταν σοβαρά άρρωστη, τα πράγματα πήραν τον κατήφορο.

Η Ζου είχε σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια. Το νεφρό της ήταν τόσο κατεστραμμένο που μόνο μια μεταμόσχευση θα την έσωζε. Οι γιατροί της είπαν ότι ο μόνος άμεσα διαθέσιμος δότης ήταν ο γιος της. Αλλά απέρριψε την ιδέα αμέσως.

Τότε, ο μικρός Τσεν άκουσε την άρνηση της μητέρα του. Μάζεψε τις τελευταίες του δυνάμεις και είπε: “Αν γίνεις καλύτερα, μαμά, θα ζήσω μέσα από σένα.”

Ένα ανοιξιάτικο πρωινό του Απρίλη, ο Τσεν κοιμήθηκε για τελευταία φορά. Το μόσχευμα ετοιμάστηκε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αλλά πριν από αυτό, συνέβη κάτι απίθανο: όλοι οι γιατροί υποκλίθηκαν στο απίστευτο θάρρος του Τσεν.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, η μεταμόσχευση ξεκίνησε και τελείωσε επιτυχώς. Το σώμα της Ζου δέχεται το μόσχευμα και επανέρχεται γρήγορα.

Αυτό που μένει στο τέλος είναι η αιώνια ευγνωμοσύνη της μητέρας για τον μοναδικό της γιο. Μαζί με τη μητέρα του, ο Τσεν έσωσε και άλλους δύο. Η συμπεριφορά του αποτελεί παράδειγμα ανιδιοτέλειας και βαθιά αγάπης για τη μητέρα. Έχει κερδίσει το σεβασμό των χειρούργων του αλλά και όλου του κόσμου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share