Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στα Lidl: Η είδηση που σκορπά πανικό

Έσκασε τώρα!

29 Ιουνίου 2020 07:29
Χαμός στα Lidl: Η είδηση που σκορπά πανικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη εταιρία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα με πιστοποίηση Covid Shield, στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas, αποτελεί η Lidl Ελλάς.

Ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές, εγγυάται την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πελατών της και τη διαφύλαξη ενός προστατευμένου μικροπεριβάλλοντος από τον Covid-19.

«Η πιστοποίηση Covid Shield αποτελεί απόδειξη και εγγύηση για τη μέγιστη ασφάλεια στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, τα γραφεία και τα εφοδιαστικά μας κέντρα, για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19», δήλωσε o Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Με κοινωνική υπευθυνότητα και ευαισθησία η εταιρία πραγματοποίησε όλες τις προληπτικές ενέργειες ώστε να επιτύχει:

• Τη μείωση ή ελαχιστοποίηση της πιθανότητας μετάδοσης και διασποράς του Covid-19

• Την υποστήριξη υψηλού επιπέδου πρόληψης έναντι της πιθανής έκθεσης (ακούσια ή εκούσια) στον Covid-19

• Τη διαχείριση πιθανών περιστατικών Covid-19 με οργανωμένο, άμεσο και θωρακισμένο τρόπο, με βάση τις προτεινόμενες δημοσιευμένες κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες των αρμόδιων εθνικών και διεθνών Αρχών και των συνυπεύθυνων Φορέων.

«Η Lidl Ελλάς έχει αποδείξει πως η κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα είναι κομμάτι του DNA της αφού διακρίνεται για σειρά ετών ως κορυφαίος εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς επίσης συμπεριλαμβάνεται και σε μια από τις πιο αειφόρες εταιρείες στη χώρα μας. Στο ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19 ακολούθησε ένα υποδειγματικό σύστημα εφαρμογής μέτρων για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό της. Η TÜV AUSTRIA Hellas μέσα από μια διαδικασία επιθεωρήσεων και ελέγχων στα καταστήματά της και στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, με βάση τις απαιτήσεις του πρωτοποριακού σχήματος πιστοποίησης Covid Shield, επιβεβαίωσε και πιστοποίησε στο ανώτατο επίπεδο Excellent την εφαρμογή και την ασφάλεια. Συγχαίρουμε τη δέσμευση της διοίκησης και των εργαζομένων της Lidl Ελλάς. Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός!», δήλωσε ο ο Ι. Καλλιάς, CEO της ΤÜV AUSTRIA Hellas & μέλος του Δ.Σ. της TÜV AUSTRIA.

Με αποφασιστικότητα η Lidl Ελλάς προχωρά διαρκώς σε νέες πρωτοβουλίες και πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και των πελατών της, μεριμνώντας για ένα ασφαλές αύριο.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

  • https://corporate.lidl-hellas.gr
  • www.facebook.com/lidlgr
  • www.twitter.com/Lidl_Hellas_
  • www.instagram.com/lidl_hellas
  • www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share