Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις για το γιατρό - μαϊμού: Χειρουργούσε με πρώην βουλευτή της ΝΔ

Αποκαλύψεις που σοκάρουν!

28 Ιουνίου 2020 11:32
Νέες αποκαλύψεις για το γιατρό - μαϊμού: Χειρουργούσε με πρώην βουλευτή της ΝΔ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά το ηχητικό ντοκουμέντο, για το γιατρό "μαϊμού", ο οποίος με γιατροσόφια και μαντζούνια υπόσχονταν ίαση σε ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, οι τελευταία αποκαλύψεις αναφέρουν, ότι πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, που είχε έρθει σε ρήξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, φέρεται να χειρούργησε θύμα του ψευτογιατρού. Μάλιστα, το ίδιο το θύμα κατέθεσε πρόσφατα, ότι τον χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική, ο πρώην βουλευτής, μαζί με τον νευροχειρουργό.

Από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, δεν αποκλείεται και ο ίδιος ο πρώην πολιτικός να είχε εξαπατηθεί από τον ίδιο για την ιατρική του ιδιότητα.

Οι επιταγές του πατέρα της άτυχης Δέσποινας στον γιατρό μαϊμού

Ο "γιατρός" από τον πατέρα της άτυχης Δέσποινας είχε παραλάβει 8 επιταγές συνολικού ύψους 22.000 ευρώ. Αρχικά πήρε μία επιταγή 1.416 ευρώ με ημερομηνία 10/2/2017, η οποία εισπράχθηκε στις 20 Μαρτίου 2017 στο Μαρούσι, από εταιρεία πετρελαιοειδών, ενώ ήταν οπισθογραφημένη από τον ιδιοκτήτη ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου με έδρα το Κορωπί, όπου φοιτούσαν τα παιδιά του, 11 και 7 χρόνων, κορίτσι και αγόρι αντίστοιχα.

Άλλες τρεις επιταγές του πατέρα της Δέσποινας με ημερομηνία 10/2/2017, εκταμιεύτηκαν από έμπορο παλαιών σιδήρων στο Βόλο, οπτικό στη Σαλαμίνα, και τον ελεύθερο επαγγελματία από την Θεσσαλονίκη, αδερφό της συζύγου του επικεφαλής κόμματος της Βουλής, όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές.

Για αυτές τις επιταγές δεν προέκυψε σαφής σύνδεση με τον "Κόντο", εκτός της τελευταίας, δηλαδή αυτής του κουνιάδου του επικεφαλής πολιτικού κόμματος, ο οποίος κατέθεσε ότι αυτή ήταν της Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους προερχόμενη από δωρεά, χωρίς αναφορά στον "Κόντο".

Για τέσσερις ακόμη επιταγές του πατέρα της Δέσποινας με ημερομηνία έκδοσης 16/9/2016 δεν έχουν έρθει ακόμη οι απαντήσεις των τραπεζών. Στην σχετική δικογραφία επισημαίνεται ότι το αντίκρισμα των επιταγών που έδωσε ο πατέρας της Δέσποινας αποτελούν προϊόν αξιόποινης πράξης, ενώ η διακίνησή τους από τον ίδιο και στη συνέχεια η είσπραξή τους, αποτελούν αντικείμενο έρευνας για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share