Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Θα κοιτάω τον ουρανό και θα...» - «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του 34χρονου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σκαφτούρου

Ανατριχίλα

26 Ιουνίου 2020 13:12
«Θα κοιτάω τον ουρανό και θα...» - «Ραγίζει» καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του 34χρονου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σκαφτούρου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο θάνατος του 34χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Σκαφτούρου. Σπαρακτικό ήταν και το μήνυμα της συντρόφου του, το οποίο «ραγίζει» καρδιές:

«Μου λείπει η ζεστασιά της αγκαλιάς σου και η αγάπη που ένιωθα κάθε φορά που κρυβόμουν μέσα εκεί ...μου λείπει το όμορφο χαμόγελο σου και ο ήχος της φωνής σου όταν έλεγες το όνομα μου...μου λείπει να μου λες να προσέχεις...μα πάνω από όλα μου λείπεις εσύ ζωή μου!!Άγγελε μου θα ζεις για πάντα μέσα μου!!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όνειρα που κάναμε μαζί!!Θα Σ’ αγαπώ για πάντα! ξέρω ότι θα μας προσεχείς όλους! Θα κοιτάω τον ουρανό και θα είσαι εκεί να μου κλείνεις το μάτι και να μου λες προχωρά μην φοβάσαι τίποτα όπως έκανες πάντα! θα είσαι το πιο όμορφο αστέρι στον ουρανό! Σ’ αγαπάω άγγελε μου❤️❤️❤️❤️ θα σ’ αγαπάω για πάντα, θα ζεις μέσα μου!».

Σοκ: Πνίγηκε ποδοσφαιριστής (photo)

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ισπανία, ο τραγικός θάνατος που βρήκε ποδοσφαιριστής της Λας Πάλμας, όταν πνίγηκε μετά από καταδύσεις που έκανε στη θάλασσα. Επίσης, παγκόσμιο πένθος προκαλεί ο θάνατος διάσημου ποδοσφαιριστή στα 23 του χρόνια, με την ομάδα του να μεταφέρει την είδηση και να προκαλεί τη θλίψη στον χώρο του αθλητισμού.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο 17χρονος Χόρχε Σάντσεθ Βάκα πνίγηκε, μετά από καταδύσεις που έκανε στο κανάλι Ορεγιάνα, δίπλα στο Μπανταχόθ, Μαζί του ήταν και ένας 15χρονος ο οποίος είχε την ίδια μοίρα.

Η διοίκηση της Λας Πάλμας από την πλευρά εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους φίλους του. «Η Λας Πάλμας λυπάται βαθιά για το θάνατο του Χόρχε Σάντσεθ Βάκα που έπαιξε σε εμάς στα τμήματα υποδομής και προοριζόταν να έχει θέση στην ομάδα Νέων τη σεζόν 2020-21. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους φίλους του».

Παγκόσμιο σοκ: Πέθανε στα 21 του πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Παγκόσμιο σοκ φέρνει ο θάνατος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή στα 21 του χρόνια, με την είδηση να προκαλεί θλίψη στον χώρο του αθλητισμού.

Ο λόγος γίνεται για το θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή της Ρόμα, Τζόζεφ Μπουάσε Περφέξιον, σε ηλικία μόλις 21 ετών, από καρδιακή ανακοπή, κάτι που ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/5), ενώ πρόσφατα ο κόσμος συγκλονίστηκε από την είδηση της αυτοκτονίας ενός 23χρονου παίκτη.

Ο εκλιπών, είχε φτάσει στην Ιταλία το 2016 ως πρόσφυγας, μαζί με άλλα παιδιά από το Καμερούν στα οποία υποσχέθηκαν μία «διαφορετική» ζωή ως ποδοσφαιριστές, όμως οι διακινητές που τους οδήγησαν ως την ιταλική πρωτεύουσα, τους εξαπάτησαν και τους εγκατέλειψαν σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό της Ρώμης.

Ο Μπουάσε δεν το έβαλε κάτω κι εντάχθηκε στην Liberi Nantes (ομάδα που αποτελείται ως επί το πλείστον από πρόσφυγες) και με τις επιδόσεις και την παρουσία του εκεί ως αμυντικός μέσος, τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον των ανθρώπων των τμημάτων υποδομής της Ρόμα. Μετά από λίγους μήνες πήγε για να δοκιμαστεί κι εντέλει κέρδισε την παρουσία του στην ακαδημία των «τζιαλορόσι».

Παρά το γεγονός ότι έκανε πολλές προπονήσεις (και) με την πρώτη ομάδα της Ρόμα υπό τις οδηγίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι, έχοντας στο πλευρά του παίκτες σούπερ-σταρ όπως ο Φραντσέσκο Τότι και ο Ντζέκο, δεν βρήκε πολλές ευκαιρίες και δόθηκε δανεικός στη Βιτσέντζα και τη Serie B. Το 2018 αποχώρησε από την οικογένεια της Ρόμα και έμεινε χωρίς ομάδα μέχρι τον Φεβρουάριο, όπου υπέγραψε συμβόλαιο στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία Ρουμανίας.

Η διοίκηση της Ρόμα, κλονισμένη από τον χαμό του νεαρού Καμερουνέζου, ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς της ιταλικής ομάδας, στο Twitter και στο Instagram «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα, στο οποίο έγραφε: «Η Ρόμα θρηνεί τον θάνατο του πρώην παίκτη της ομάδας νέων Τζόζεφ Μπουάσε Περφέξιον και “αγκαλιάζει” τα αγαπημένα του πρόσωπα σε αυτή την πολύ οδυνηρή στιγμή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share