Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κτηνωδία: Μέλη συμμορίας δένουν γυναίκες και τις χτυπούν με μαστίγιο - Ανατριχιάζουν τα ουρλιαχτά τους (Video)

Φρίκη

26 Ιουνίου 2020 11:49
Κτηνωδία: Μέλη συμμορίας δένουν γυναίκες και τις χτυπούν με μαστίγιο - Ανατριχιάζουν τα ουρλιαχτά τους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τα μέλη μιας συμμορίας βασάνισαν δύο γυναίκες σε έναν έρημο δρόμο του Μεξικού επειδή δεν τους ειδοποίησαν για επερχόμενη επιχείρηση του στρατού. Ενώ, υπόθεση Κωσταλέξι θυμίζει η ιστορία της Ναντέζντα Μπουσουγέβα, η οποία ήταν φυλακισμένη από τη μητέρα της -μες στο σπίτι τους- για 26 ολόκληρα χρόνια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, μία από τις γυναίκες, η Βερόνικα Γκόμεζ είναι δεμένη στην καρότσα ενός φορτηγού και ένας από τους δράστες τη χτυπά επανειλημμένα με μαστίγιο. Η γυναίκα ουρλιάζει παρακαλώντας τον να σταματήσει.

Σε άλλο βίντεο, δύο άνδρες χτυπούν την δεύτερη γυναίκα, την Αντριάνα Γκόμεζ με μια ζώνη και όταν προσπαθεί να ξεφύγει την ξαναβάζουν στο πίσω μέρος του φορτηγού και τη χτυπούν με μια σανίδα. «Για να μάθετε την επόμενη φορά να μας λέτε όλα όσα συμβαίνουν» ακούγεται να λέει ένας από τους συμμορίτες.

Οι γυναίκες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, είχαν προσληφθεί για να «φυλάνε τα νώτα» της εγκληματικής οργάνωσης και να αναφέρουν κάθε αστυνομική και στρατιωτική επιχείρηση ή αντίπαλης συμμορίας.

Εφιάλτης για 24χρονη γυναίκα - Ο πρώην άνδρας της μέθυσε στα γενέθλια του παιδιού του και την ξυλοκόπησε άγρια (photo)

Άνανδρη και άγρια επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της πρώην γυναίκας του ένας άνδρας στη Βρετανία, λίγες ώρες μετά τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους. Επίσης, μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της σοβαρά. Σήμερα που γλίτωσε τον θάνατο στέλνει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Κίσα Γουάτκιν κάλεσε τον Ράιαν Μπίμπι στα γενέθλια του παιδιού τους παρά το γεγονός ότι είχαν πρόσφατα χωρίσει. Ο Μπίμπι όμως μέθυσε και αφού καυγάδισαν για την απουσία του από τη ζωή του γιου τους, ξυλοκόπησε άγρια την Κίσα. Τη χαστούκισε, τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει αφού πήρε κρυφά το 999 και το άφησε στην ανοιχτή ακρόαση για να ακούσουν τι συμβαίνει. Όντως κατάφεραν να εντοπίσουν την κλήση της και η αστυνομία χτύπησε την πόρτα την κατάλληλη στιγμή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share