Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δράση του «μαϊμού-γιατρού»: 22.000 ευρώ χρέωνε τις συνταγές του θανάτου - Αυτές είναι οι δίαιτες της φρίκης (Video)

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον «μαϊμού-γιατρό»

26 Ιουνίου 2020 09:08
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την δράση του «μαϊμού-γιατρού»: 22.000 ευρώ χρέωνε τις συνταγές του θανάτου - Αυτές είναι οι δίαιτες της φρίκης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την δράση του «μαϊμού-γιατρού». Τις τελευταίες ώρες ήρθαν στο «φως» οι δίαιτες της φρίκης του «Νίκου Κοντού» που εμπεριέχονται στη δικογραφία, και αποκαλύπτουν την κοροϊδία και την αναλγησία με την οποία αντιμετώπιζε τους ασθενείς του.

Χάπι γαϊδουράγκαθου, άφθονα καρότα, φάβα και κατσικίσιο γάλα: αυτά είναι μερικά από όσα υποχρέωνε στους ασθενείς του να παίρνουν για να γίνουν καλά από τον καρκίνο, ο γιατρός «μαϊμού». Παράλληλα, αποκαλύφθηκε το κύκλωμα του ψευτογιατρού, το οποίο τον βοηθούσε να ψαρεύει τα θύματά του.

Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τα θύματά του έστελνε την «πρωτοποριακή» δίαιτα και οδηγίες παρασκευής. Για παράδειγμα τους έγραφε μετά από τη λήψη κάποιων «φαρμάκων» να συνεχίζουν με «έναν φρέσκο συνοδευτικό χυμό καρότο, μήλο, πορτοκάλι και δυόσμο για να καθαρίσετε το στόμα σας και φάτε 4-5 αμύγδαλα ανάλατα».

Μάλιστα, μέσα στο διαιτολόγιο, ο γιατρός «μαϊμού» έφτανε στο σημείο να υπαγορεύει ότι το λάχανο και το καρότο που θα έπρεπε να φάει ο ασθενής, να είναι τριμμένα στον τρίφτη.

Το πιο χαρακτηριστικό, όμως, είναι η αναφορά σε ένα πόσιμο υγρό που έπρεπε να φτιάξουν και να πίνουν οι ασθενείς και το οποίο περιείχε: Νεροκάρδαμο, αψίθια, γκραβιόλα, τζίντζερ, κανέλα, γαρύφαλλο, τσουκνίδα, σκορπίδι. Ο ασθενής θα έπρεπε να βάζει ένα κουταλάκι από κάθε ένα από αυτά τα υλικά, όπως χαρακτηριστικά έγραφε, σε 700 γραμμάρια νερό, να τα βράζει σε χαμηλή φωτιά - με σκεπασμένο το καπάκι για 10 έως 15 λεπτά - και να τα αφήσει να κρυώσουν. Στη συνέχεια να τα σουρώνει και να πίνει.

Οι δίαιτες της φρίκης

Η δίαιτα ξεκινούσε από τις 8 το πρωί και συνιστούσε:

  • 1 ποτήρι πορτοκαλάδα (με τις σταγόνες του αποστάγματος)
  • 1 κουτάλι σούπας μέλι με σκόνη βοτάνων και αποστάγματα με 1 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης και 40 γρ. καρύδια
  • 1 ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό και ένα μεγάλο λεμόνι
  • 3 χάπια σπιρουλίνας και 3 χλωροφύλλης
  • 3 χάπια μουρουνέλαιου, 1 χάπι γαϊδουράγκαθου, 1 χάπι ΜΣΜ και ένα χάπι γκραβιόλας («πολεμιστής του καρκίνου»)
  • 1 κ.σ σουσάμι, μαύρο κύμινο 1 κ.γ μέλη 3/4 βασιλικό πολτό, ζεόλιθο

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» για αυτές τις δήθεν δίαιτες και τα φάρμακα του 16χρονου που κατέληξε, οι γονείς του πλήρωσαν 22.000 ευρώ.

Συγκλονίζουν όσα περιγράφει ένα από τα θύματά του, που δηλώνει πως για όγκο στο κεφάλι έδινε... αλοιφές. Παράλληλα, μάρτυρες δηλώνουν πως "ψάρευε" τα θύματά του μέσα στα νοσοκομεία, ακόμη και στη γενέτειρά του στο νομό Κορινθίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share