Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Ξέσπασε η μητέρα του Τζορτζ Ζαπάντη: «Μανούλα μου το αισθάνομαι θα πεθάνω»

Όλα όσα είπε

25 Ιουνίου 2020 19:35
Ξέσπασε η μητέρα του Τζορτζ Ζαπάντη: «Μανούλα μου το αισθάνομαι θα πεθάνω»

Η κα Αθανασία, η μητέρα του αδικοχαμένου Τζορτζ Ζαπάντη, μίλησε στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο για την δολοφονία του παιδιού της από αστυνομικούς και ξέσπασε. Από όσο είπε πήγαν στις ΗΠΑ για ένα καλύτερο μέλλον, που όπως φαίνεται ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Αναφέρθηκε και στον γείτονα που κάλεσε την αστυνομία, ο οποίος προκαλούσε προβλήματα σε όλη τη γειτονιά. «Ο γείτονας μας έχει κάνει από την πρώτη μέρα προβλήματα στη γειτονιά και τα κάνει σε όλους όχι μόνο σε μένα».

«Τον έβγαλαν με το ζόρι έξω από το σπίτι. Δεν είχε κάνει τίποτα. Τουφέκι δεν υπήρχε. Πρέπει να σταματήσουν να σκοτώνουν τα παιδιά του κόσμου. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορώ να πω».

Ο νέος φαίνεται να είχε διαισθανθεί ότι θα έχανε τη ζωή του, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του: «Ένα πράγμα μπορώ να πω ότι τελευταία μου έλεγε ότι ‘μανούλα μου το αισθάνομαι θα πεθάνω, θα πάω μαζί με τον πατέρα μου’. Λες και το αισθανόταν».

Η αιτία που κλήθηκε η αστυνομία ήταν ένας περαστικός που είδε τον 29χρονο με το σπαθί

«Νομίζω ο άνθρωπος δεν ήταν στα καλά του. Τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι είναι με τουφέκι, το οποίο τουφέκι δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει τουφέκι στο σπίτι. Ένα σπαθί είχε ο γιος μου και από αυτό έχασε τη ζωούλα του».

Η μητέρα του σημειώνει ότι ο 29χρονος εργαζόταν κανονικά, ήταν αγαπητός στη γειτονιά και βοηθούσε με την ανατροφή της αδερφής του.

«Μπορούν να πουν ό,τι θέλουν. Ο γιος μου, εγώ ξέρω ποια είναι η αλήθεια, και από κει και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας. Η αλήθεια θα βγει. Όλη η γειτονιά έχει πει τα καλύτερα λόγια. Το παιδί μου εργαζόταν σε εταιρεία σεκιούριτι και κάθε μέρα πήγαινε στην δουλειά του». «Για την ψυχούλα του παιδιού μου, έχουμε βάλει δικηγόρο», είπε η κα Αναστασία.

«Η εβδομάδα έχει 168 ώρες, τις 160 τις δουλεύω. Μου είχε τηλεφωνήσει. Δεν μπορούσα να είμαι τις τελευταίες ώρες του παιδιού μου δίπλα του γιατί ήμουν στη δουλειά. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share