Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρίκη: Άνδρας έκανε βόλτες με μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι (Video-Σκληρές εικόνες)

Σοκ

25 Ιουνίου 2020 12:25
Φρίκη: Άνδρας έκανε βόλτες με μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι (Video-Σκληρές εικόνες)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι περαστικοί στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης καθώς ένας άνδρας έκανε βόλτες με ένα τεράστιο μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του! Επίσης, ένα σκληρό και απάνθρωπο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς μία παρέα ανηλίκων έχει περικυκλώσει ένα άνδρα, τον οποίο κλωτσούν στο κεφάλι.

Ο 36χρονος άνδρας, είχε μπλέξει νωρίτερα σε καυγά, έχοντας δεχθεί μαχαιριές στο σώμα και στο κεφάλι. Και όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος παραλίγο να χάσει την ζωή του από την... καλή του την καρδιά!

Λίγο νωρίτερα, είχε υπερασπιστεί μια 34χρονη η οποία δεχόταν επίθεση από τέσσερις άνδρες και μια ακόμη γυναίκα. Όταν ο 36χρονος πήγε να σώσει την γυναίκα δέχθηκε σφοδρή επίθεση, από την οποία απέκτησε και το ανατριχιαστικό σουβενίρ.

Και τα δυο θύματα είναι καλά στην υγεία τους ενώ σχετικά με τον 36χρονο, είχε τύχη... βουνό, μιας και το μαχαίρι δεν κατάφερε να διαπεράσει το κρανίο του. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, στους οποίους θα απαγγείλει κατηγορίες ανθρωποκτονίας.

Επίθεση 50χρονου με μαχαίρι σε σχολείο - Τουλάχιστον 40 τραυματίες (Video)

Ένας 50χρονος φρουρός επιτέθηκε με μαχαίρι, την Πέμπτη σε υπαλλήλους και μαθητές ενός σχολείου στην Κίνα. Επίσης, σοκαριστικές σκηνές έγιναν σε σχολείο στην Βρετανία.

Η επίθεση σημειώθηκε στην αυτόνομη περιοχή της νότιας Γκουανγκξί Χουάνγκ της Κίνας. Από το περιστατικό τραυματίστηκαν περίπου 40 άτομα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με δήλωση της διοίκησης της κομητείας Κανγκού, η επίθεση έλαβε χώρα στις 8:30 π.μ. τοπική ώρα σε δημοτικό σχολείο. Τρία άτομα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής του σχολείου.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη της επίθεσης, ωστόσο, τα κίνητρα της πράξης του παραμένουν προς το παρόν άγνωστα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share