Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Lidl: Σεισμός στα ελληνικά σούπερ μάρκετ - Ανακοίνωση σταθμός

Έσκασε τώρα!

25 Ιουνίου 2020 12:18
Lidl: Σεισμός στα ελληνικά σούπερ μάρκετ - Ανακοίνωση σταθμός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί, προχώρησε σήμερα η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl, στηρίζοντας δημόσια την διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλου για την γιορτή του πατέρα, που έδειχνε να κρατά στα χέρια του την κόρη του, η οποία τον είχε ζωγραφίσει. Δείτε επίσης τι επένδυση μαμούθ στα Lidl.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα τα Lidl, δημοσίευσαν στους επίσημους λογαριασμούς της αλυσίδας στα social media, την διαφημιστική αφίσα του ΑΒ Βασιλόπουλου, γράφοντας πως: «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί…».

Lidl ανακοίνωση για ΑΒ Βασιλόπουλο

Υπενθυμίζεται, πως η εν λόγω διαφημιστική αφίσα είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων, με πολλούς χρήστες στα social media να υποστηρίζουν ότι ο ΑΒ Βασιλόπουλος προωθούσε… λάθος πρότυπα και με άλλους να στηρίζουν την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Μάλιστα ο Βασίλης Τσιάρτας έκανε τις παρακάτω αναρτήσεις, προκαλώντας κύμα οργής εναντίον του:

Αυτό το προϊόν δίνεται δωρεάν από τα Lidl - Γίνεται πάταγος

Η εταιρεία Lidl βρίσκεται πάντα κοντά στους ανθρώπους! Με βάση την τελευταία της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως λόγω πανελλαδικών εξετάσεων θα δωρίσει κάποια αναγκαία πράγματα σε μαθητές αλλά και καθηγητές.

Τα σούπερ μάρκετ με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και εμπνεόμενη από τις διαχρονικές, εταιρικές της αξίες στο... διαβάστε την ανακοίνωση του Lidl στο Youweekly.gr

"Τρέξτε" στα Lidl για να αγοράσετε ελαιόλαδο σε σούπερ τιμή

Σούπερ προσφορά στα Lidl, καθώς θα βρείτε παρθένο ελαιόλαδο 4 λίτρα + 1 δώρο. Το λάδι είναι αναγκαίο για την διατροφή μας και το βάζουμε σχεδόν παντού, οπότε πρέπει να προλάβετε αυτή την ευκαιρία.

To λάδι είναι ίσως το πιο χρήσιμο προϊόν μέσα στο σπίτι μας αφού μπαίνει παντού. Δεν μπορείτε να μαγειρέψετε κανένα σχεδόν φαγητό αν δεν έχετε αυτό στο σπίτι... δείτε αναλυτικά την προσφορά του Lidl στο Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share