Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Κατέστρεψαν με σβάστικα γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αθήνα!

Τι μυαλά υπάρχουν;

25 Ιουνίου 2020 11:30
Τραγικό: Κατέστρεψαν με σβάστικα γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Αθήνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγνωστοι βανδάλισαν γκράφιτι του Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ΚΑΦΑΟ στο Παλαιό Φάληρο.

Η εθελοντική ομάδα Χρώματα και Όνειρα, με πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, δημιούργησε την μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ΚΑΦΑΟ.

Ο «Greek Freak» φορούσε την φανέλα των Μπακς, ένα ελάφι, το σήμα της ομάδας, ήταν δίπλα του, ενώ στο πλάι με γαλανόλευκα γράμματα δέσποζε το επώνυμό του και το παρατσούκλι του.

Ωστόσο, το αριστούργημα αυτό δεν κατάφερε να κλείσει μήνα, αφού άγνωστοι το βανδάλισαν. Οι... ανεγκέφαλοι που το κατέστρεψαν, μουντζούρωσαν το πρόσωπό του κι έβαλαν μια σβάστικα κι ένα «SS» στο μπράτσο του.

Αυτή είναι ακόμα μια ακατανόητη και καταδικαστέα ενέργεια, μετά και το βανδαλισμό που είχε υποστεί το γκράφιτι μιας άλλης μεγάλης μορφής του ελληνικού μπάσκετ, του Νίκου Γκάλη.

Δείτε το πριν και το μετά:

Το εντυπωσιακό και συνάμα συγκινητικό γκράφιτι στο Πέραμα!

Έβαλε όλο το ταλέντο του και την ευαισθησία του για τα ζώα και έφτιαξε ένα υπέροχο γκράφιτι για τα αδεσποτάκια του καταφυγίου στο Πέραμα!

Ο Άμπε Φερέιρα ομόρφυνε με μια ζωγραφιά το καταφύγιο του Ζωοφιλικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περάματος, όπου φιλοξενούνται προσωρινά 90 σκύλοι μέχρι να υιοθετηθούν.

Με φόντο το γκράφιτι του Άμπε Φερέιρα, τρεις εθελοντές -η Νάνσυ, η Αγγελική και οΓιάννης- φωτογράφισαν σε αυθόρμητες πόζες τα ζώα του καταφυγίου, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες τους για υιοθεσία.

Ο Ζωοφιλικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περάματος δεν μπορούσε παρά να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα των τεσσάρων νέων ανθρώπων, που σε συνθήκες την ανυπόφορη ζέστη, επισκέφθηκαν το καταφύγιο, φωτογραφίζοντας τ’ αδέσποτα ζώα και ομορφαίνοντας το χώρο με ιδιαίτερη ευαισθησία.

«Χίλια ευχαριστώ στην ομάδα των τεσσάρων νέων παιδιών που σήμερα… κάτω από τον ανελέητο ήλιο και την ανυπόφορη ζέστη…. ήρθαν με σκοπό να φωτογραφήσουν τα αδεσποτάκια μας… και να ομορφύνουν τον χώρο μας με ιδιαίτερη ευαισθησία!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share