Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Οκτώ παιδιά πνίγηκαν σε ποτάμι

Σοκ

25 Ιουνίου 2020 11:24
Τραγωδία: Οκτώ παιδιά πνίγηκαν σε ποτάμι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό θάνατο βρήκαν οκτώ παιδιά που πνίγηκαν σε έναν ποταμό της Κίνας όταν προσπάθησαν να σώσουν έναν φίλο τους που έπεσε στο νερό.

Οι σοροί επτά κοριτσιών και ενός αγοριού ανασύρθηκαν από τον ποταμό Φου της επαρχίας Σιτσουάν την Κυριακή. Επίσης, σοκάρει ο θάνατος Έλληνα ομογενή στις ΗΠΑ, ο οποίος χτυπήθηκε μέχρι θανάτου με taser από αστυνομικούς στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τη «The Sun», η προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι τα παιδιά έπαιζαν στις όχθες του ποταμού, όταν ένας από τους μαθητές έπεσε στο νερό. Τα υπόλοιπα επτά παιδιά βούτηξαν προσπαθώντας να τον σώσουν και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν κάποιο από τα παιδιά ήξερε να κολυμπά ενώ στην επιχείρηση συμμετείχαν πάνω από 200 εθελοντές.

Τραγωδία: Πνίγηκαν σε πισίνα μια 8χρονη, η μητέρα της και ο παππούς της

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρία μέλη μιας οικογένειας στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, μέσα στο σπίτι τους, και συγκεκριμένα στην πισίνα.

Το 8χρονο κορίτσι, η μητέρα και παππούς της βρέθηκαν νεκροί στην πισίνα της πίσω αυλής του σπιτιού τους, στο Νιου Τζέρσεϊ. Ακόμα μια είδηση που συγκλόνισε τις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο, μετά και από την δολοφονία ενός Έλληνα στην Νέα Υόρκη από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο κορίτσι έπεσε στην πισίνα, που είχε βάθος περίπου δυο μέτρα, και μια θεία κάλεσε γα βοήθεια. Ο παππούς της και η μητέρα της προσπάθησαν να τη σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς δεν γνώριζαν κολύμπι, και βρήκαν μοιραίοι θάνατο.

Σοκ: Ανήλικος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό - Ανασύρθηκε νεκρός

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί όταν μία ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε αμαξοστοιχία του Προαστιακού στις Κρήνες του δήμου Βέλου - Βόχας, λίγες ώρες μετά την τραγωδία στην Ναύπακτο!

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε στην αμαξοστοιχία 1313 (Κιάτο - Πειραιάς) γύρω στις 11:00 το πρωί, καθώς νωρίτερα ο Προαστιακός είχε παρασύρει έναν ανήλικο που κινούνταν εντός της γραμμής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ανήλικος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στο συμβάν υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΒ και πυροσβεστική.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share