Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τάσος Αρνιακός: «Αύριο περιμένουμε...» - Προειδοποίηση από τον μετεωρολόγο (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

25 Ιουνίου 2020 08:38
Τάσος Αρνιακός: «Αύριο περιμένουμε...» - Προειδοποίηση από τον μετεωρολόγο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αύριο περιμένουμε βελτίωση του καιρού, με την κακοκαιρία να επιμένει και να χτυπάει ιδιαίτερα στα βόρεια, σύμφωνα με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού.

Σε ολόκληρη την χώρα θα έχουμε συννεφιές, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι βοριάδες θα φτάσουν μέχρι και τα 6 μποφόρ, με τον υδράργυρο να κυμαίνεται από 19 έως και 32 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επιστρέφει το καλοκαίρι στην Ελλάδα με την θερμοκρασία να ανεβαίνει

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του έμπειρου μετεωρολόγου:

Βελτιώνεται ο καιρός από σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση

Θα βελτιωθεί ο καιρός σήμερα, καθώς θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Ωστόσο, που θα έχουμε τοπικές βροχές;

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος με παροδικές νεφώσεις, που κατά τόπους θα είναι αυξημένες.

Το θερμόμετρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς σε πολλά σημεία της χώρας, ενώ από αύριο αναμένεται περαιτέρω βελτίωση, με το θερμόμετρο να φτάνει έως και τους 35 βαθμούς το Σαββατοκύριακο, όπως τόνισε και ο Τάσος Αρνιακός.

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες στην Κρήτη. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και τα βόρεια. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share