Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηλιούπολη: Νεκρός 20χρονος φοιτητής σε τροχαίο

Τραγικό δυστύχημα

24 Ιουνίου 2020 22:30
Ηλιούπολη: Νεκρός 20χρονος φοιτητής σε τροχαίο

Ο θάνατος ενός ακόμη νεαρού οδηγού ντελίβερι, από την Ηλιούπολη, που άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ σε τροχαίο, ενώ οδηγούσε χωρίς κράνος, έδωσε το έναυσμα στους δικούς του ανθρώπους να ζητήσουν υποχρεωτικά μέτρα προστασίας ώστε να σωθούν άλλα παιδιά. Προσπαθούσε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του.

Ακόμα ένα νέος που φεύγει άδικα από την ζωή, μετά από την 18χρονη που επίσης έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο. Ο αδελφός του Αλέξανδρου, Σπύρος, στην κάμερα του STAR ανέφερε πως ο θάνατος του αδερφού του θα μπορούσε να είναι η αρχή για τη σωτηρία κάποιων άλλων, κάνοντας την παρακάτω έκκληση: «Αν έχουν αδέλφια ή γονείς να τους ακούνε. Η εμπειρία δεν δανείζεται με τίποτα. Κράνος και στολή ακόμη και με σαράντα βαθμούς κελσίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο - Ένας τραυματίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Ασημίου στο Δήμο Γόρτυνας Ηρακλείου, και ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά.

Ένας 40χρονος άνδρας που επέβαινε σε ΙΧ τραυματίστηκε, ένα μεγάλο όχημα έπεσε πάνω στο δικό του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη διερευνώνται. Εχθές μια 18χρονη να υπενθυμίσουμε ότι έχασε τη ζωή της σε φρικτό τροχαίο.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο τραυματίας διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Χάρακα για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σχηματάρι: Ένας νεκρός

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 65,5 χλμ της Αθηνών-Λαμίας, στο Σχηματάρι, από το οποίο βρήκε μοιραίο θάνατο ένας οδηγός.

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο έπεσε κολόνα και έγινε χίλια κομμάτια. Μάλιστα νωρίτερα ένα άλλο φορτηγό παρέσυρε μια γυναίκα, η οποία από θαύμα ζει.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, στην οποία ενεπλάκησαν τρία οχήματα, απεγκλωβίστηκε από όχημα ένας σοβαρά τραυματίας. Σωλήνες έφυγαν από φορτηγό με αποτέλεσμα να πέσει σε κολόνα άλλο φορτηγό και ένα τζιπ να «κολλήσει» από πίσω του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share