Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Δύσκολες ώρες για την Βικτώρια Καρύδα

Τι συνέβη;

24 Ιουνίου 2020 08:33
Δύσκολες ώρες για την Βικτώρια Καρύδα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε μέσα από τη φυλακή ο φερόμενος ως δολοφόνος του Γιάννη Μακρή. Ο κατηγορούμενος λέει πως η κατηγορία είναι τρελή και περιμένει το δικαστήριο που θα ξεκινήσει την 1η Ιούλη 2020. Δύσκολες ώρες για την Βικτώρια Καρύδα, η οποία πριν από λίγες ημέρες, "έσπασε" τη σιωπή της -διαβάστε εδώ όσα αποκάλυψε-.

Ο Βούλγαρος κατηγορούμενος μίλησε για πρώτη φόρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και έδωσε τη δική του εκδοχή για την υπόθεση.

"Θα πρέπει να επαναλάβω ότι είμαι αθώος. Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου έχουμε σχέση με αυτό το σκληρό έγκλημα. Ήρθα στην Ελλάδα, όπως έκανα τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή αγαπώ την Ελλάδα. Ήθελα να φέρω την οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου να ζήσουν εδώ", λέει μέσα από τη φυλακή και συνεχίζει, "Δεν είμαι δολοφόνος. Δεν είμαι εγκληματίας. Ήρθα στην Ελλάδα με το δικό μου όνομα, διαβατήριο και πιστωτικές κάρτες. Νοίκιασα δωμάτιο στο ξενοδοχείο, ταξίδεψα με το αεροπλάνο και νοίκιασα αυτοκίνητα, όλα με το διαβατήριο μου. Δεν προσπάθησα ποτέ να κρυφτώ, δεν είχα τίποτα να κρύψω. Ένας επαγγελματίας εγκληματίας συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω τον Μακρή".

Γιάννης Μακρής - Βικτώρια Καρύδα

"Η κατηγορία είναι τρελή"

"Λένε ότι πυροβόλησα τον Μακρή και επέστρεψα στο ξενοδοχείο μου με το νοικιασμένο αυτοκίνητο. Πέρασα τη νύχτα και μετά παρέδωσα το νοικιασμένο αυτοκίνητο με όλο το DNA μου και έκανα αεροπορική κράτηση για το επόμενο απόγευμα να επιστρέψω σπίτι μου. Ότι ήρθα (στην Ελλάδα) μερικούς μήνες αργότερα και πήγα στο ίδιο ξενοδοχείο και στο ίδιο γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Γλυφάδα. Η κατηγορία είναι τρελή. Δεν έχω σχέση με το έγκλημα, δεν έκανα τίποτα λάθος. Δεν ήξερα τον Μακρή και φυσικά δεν είχα κίνητρο για να τον σκοτώσω", επισημαίνει σε άλλο σημείο ο Βούλγαρος κατηγορούμενος..

"Γι΄αυτό δεν έχουν βρει μεταφορές χρημάτων, καμία σύνδεση, κανένα κίνητρο και καμία σχέση με τον Μακρή. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα με ακούσει. θα κηρύξει την αθωότητά μου και θα μου επιτρέψει να δω ξανά το μωρό και την οικογένειά μου", λέει αναφερόμενος στην επικείμενη δίκη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share