Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Σώθηκε το μάτι της Ιωάννας - Αποκαλύψεις που αφορούν την μέρα της επίθεσης

Θετικά τα νέα από το Θριάσειο

23 Ιουνίου 2020 23:00
Επίθεση με βιτριόλι: Σώθηκε το μάτι της Ιωάννας - Αποκαλύψεις που αφορούν την μέρα της επίθεσης

Οι γιατροί δίνουν μάχη και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα τραύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της το βιτριόλι. Η ποσότητα του ήταν τόση, που θα μπορούσε να έχει οδηγήσει και στον θάνατο. Το καλό νέο είναι ότι το αριστερό της μάτι φαίνεται να έχει σωθεί.

Η 34χρονη μπαίνει στην 5η εβδομάδα νοσηλείας μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε στο ισόγειο της εταιρείας που εργάζεται στην Καλλιθέα και χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι τώρα έχει κάνει 4 χειρουργεία. Η Ιωάννα ακόμα όμως δεν έχει δει το πρόσωπό της στον καθρέφτη, μιας και οι ψυχολόγοι δεν το επιτρέπουν.

Συμβουλή των ειδικών ψυχολόγων είναι η Ιωάννα να γνωρίζει όλες τις πληροφορίες ακόμα και ότι κάποια πράματα δεν θα αποκατασταθούν.

Παράλληλα νέα στοιχεία έρχονται στο φως που αφορούν την μέρα της επίθεσης και το σχέδιο της 35χρονης, αλλά και για το κίνητρο της, που φαίνεται να μην ήταν ο 40χρονος. Στόχος της κατηγορούμενης ήταν αμέσως μετά την επίθεση, να πάει στο γραφείο της για να χτυπήσει κάρτα, για να έχει ατράνταχτο άλλοθι.

Ο ταξιτζής κοιμήθηκε και η δράστης στις 09.15 εκείνο το πρωινό κατάλαβε ότι την είχε κρεμάσει. Τότε έστειλε e-mail στον προϊστάμενό της ζητώντας άδεια για την επόμενη μέρα, και αυτό αποτέλεσε ένα από τα λάθη της.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας που επισκέφτηκε την 35χρονη στην φυλακή!

Σε έναν αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο προκειμένου να σώσουν την όραση της 34χρονης Ιωάννας από το αριστερό μάτι, μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το τέταρτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Ιωάννα την περασμένη Πέμπτη δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελαν οι γιατροί της. Πρόκειται για χειρουργείο στο μάτι και τα βλέφαρα από την αριστερή πλευρά του προσώπου, όπου υπάρχουν εκτεταμένες βλάβες από το οξύ και η όραση του κοριτσιού έχει μειωθεί αισθητά.

Όπως λένε οι γιατροί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της μόλυνσης, καθώς είναι ένα ανοιχτό τραύμα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει επιπλοκή. Ωστόσο, οι γιατροί αισιοδοξούν και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν την όρασή της.

Ποιος επισκέφτηκε πρώτος την 35χρονη στη φυλακή

Την ίδια ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση εναντίον της προαυλίζεται κανονικά και μόνη της, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρώει κανονικά τα γεύματά της, τρία στο σύνολο της ημέρας και μέχρι στιγμής έχει δεχτεί την επίσκεψη του αδερφού της, όσο περιμένει την απόφαση του συμβουλίου των φυλακών για το αν θα εργαστεί ή όχι για να μειώσει την ποινή της.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share