Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Διάσημη 18χρονη βρήκε τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο!

Μπροστά στα μάτια του 30χρονου συντρόφου της!

23 Ιουνίου 2020 13:32
Διάσημη 18χρονη βρήκε τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα βρήκε στο Μπαλί μια 18χρονη Ρωσίδα influencer η οποία είχε καταφέρει να γίνει εκατομμυριούχος από τα 15 της. Κι όλα αυτά ενώ φρικτή τραγωδία συγκλονίζει την Θεσσαλονίκη εδώ και λίγα λεπτά!

Η Αναστάσια Τροπιτσέλ, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Αναστασία Ζούμπρινα, υπέστη θανατηφόρες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν έπεσε με τη μηχανή της.

Η Ζούμπρινα είχε, μάλιστα, καταγράψει τα λεπτά πριν να ξεκινήσει η τελευταία και μοιραία βόλτα.

Ο 30χρονος σύντροφός της Βίκτορ Μαϊντάνοβιτς, ο οποίος επέβαινε σε άλλη μοτοσικλέτα και ήταν δίπλα της την ώρα του δυστύχηματος κατέθεσε ότι η μηχανή της 18χρονης άρχισε να τρέμει ενώ έτρεχε με περίπου 100χλμ./ώρα.

Αποτέλεσμα ήταν η 18χρονη να πέσει με δύναμη πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Η άτυχη 18χρονη ήταν blogger από τα 12 της γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Η νεαρή Ρωσίδα είχε αγοράσει τη μοτοσικλέτα της μετά από έναν καβγά με τον πατέρα της, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα και ο οποίος την προειδοποιούσε ότι η διαδικτυακή επιτυχία που είχε γνωρίσει εξελισσόταν σε καταταστροφή για την ίδια.

Το πλέον σοκαριστικό, είναι το video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει την άτυχη κοπέλα νεκρή, με τον σύντροφό της δίπλα της, να περιμένει βοήθεια.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σχηματάρι: Ένας νεκρός

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 65,5 χλμ της Αθηνών-Λαμίας, στο Σχηματάρι, από το οποίο βρήκε μοιραίο θάνατο ένας οδηγός.

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο έπεσε κολόνα και έγινε χίλια κομμάτια. Μάλιστα νωρίτερα ένα άλλο φορτηγό παρέσυρε μια γυναίκα, η οποία από θαύμα ζει.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, στην οποία ενεπλάκησαν τρία οχήματα, απεγκλωβίστηκε από όχημα ένας σοβαρά τραυματίας. Σωλήνες έφυγαν από φορτηγό με αποτέλεσμα να πέσει σε κολόνα άλλο φορτηγό και ένα τζιπ να «κολλήσει» από πίσω του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share