Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Ψυχρή λίμνη είναι από πάνω μας...": Έντονα καιρικά φαινόμενα - Προειδοποιεί ο Τάσος Αρνιακός!

Τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες;

23 Ιουνίου 2020 08:29
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός σήμερα: Έντονα θα παραμείνουν τα καιρικά φαινόμενα σ' όλη την χώρα σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό!

Όπως τόνισε και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης νωρίτερα, ο καιρός θα παραμείνει άστατος με την "ψυχρή λίμνη" να παραμένει πάνω από την Ελλάδα με αποτέλεσμα έντονες καταιγίδες και χαλάζι ενώ μέχρι το απόγευμα αναμένεται να ενταθούν τα φαινόμενα αυτά!

Πότε υποχωρεί η κακοκαιρία; Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού καθώς και τις περιοχές που θα "χτυπηθούν" στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα;

Καιρός σήμερα: Άστατος θα παραμείνει ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αφού οι βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν. Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα;

Τα φαινόμενα θα είναι και σήμερα έντονα, -διαβάστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού- αλλά αναμένεται εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη.

Αναλυτική πρόγνωση:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με εξασθένηση το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με εξασθένηση το βράδυ. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά και την Εύβοια, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με εξασθένηση το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις Κυκλάδες, με εξασθένηση το βράδυ. Άνεμοι: Δυτικοί 4 με 5 και το πρωί στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με εξασθένηση το βράδυ. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με εξασθένηση το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με εξασθένηση το βράδυ. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share