Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι: Ανακοίνωση από τους δικηγόρους της 34χρονης Ιωάννας - Ανατροπή

Τι διαψεύδουν

22 Ιουνίου 2020 14:43
Επίθεση με βιτριόλι: Ανακοίνωση από τους δικηγόρους της 34χρονης Ιωάννας - Ανατροπή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην διάψευση οποιασδήποτε τοποθέτησή της στον Τύπο, προχώρησαν οι δικηγόροι της 34χρονης Ιωάννας που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στην Καλλιθέα.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της κοπέλας, τονίζουν ότι αφενός δεν είναι σε θέση να μιλήσει λόγω των επεμβάσεων που υποβάλλεται, αφετέρου κατηγορούν δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος κατέγραψε εν αγνοία τη μητέρα της σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και την παρουσίασε ως συνέντευξη. Ενώ, σε μία αποκάλυψη προχώρησε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού για την 35χρονη.

Με αφορμή φαινόμενα που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες δύο ημέρες και ενόχλησαν τόσο την εντολέα μας όσο και την οικογένειά της, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της Ιωάννας αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε δημόσια και να διευκρινίσουμε τα εξής:

«Η Ιωάννα ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό μέσο, ελληνικό ή ξένο. Άλλωστε, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή, μόλις δε πριν λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε μία ακόμα (η τέταρτη κατά σειρά) κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Η μητέρα της, η οποία στέκεται νυχθημερόν στο πλευρό της και προσπαθεί και εκείνη να διαχειριστεί τον πόνο του παιδιού της και την σοβαρότητα της καταστάσεώς της με ευγένεια και στωικότητα, έκπληκτη διαπίστωσε πως ολιγόλεπτη τηλεφωνική συζήτηση που είχε με δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού καταγραφόταν εν άγνοια της και μεταδόθηκε, εν είδει συνεντεύξεως, χωρίς τη συναίνεση της.

Επιθυμία της Ιωάννας και της οικογενείας της είναι να υπάρξει σεβασμός στην τραγική κατάσταση της, αφού αναμφίβολα προέχει η ηρεμία της, προκειμένου να ανταπεξέλθει στα πολλαπλά χειρουργεία που έχει μπροστά της. Η Ιωάννα θα μιλήσει, όταν θα είναι σε θέση».

«Αισθάνομαι μεγάλη...» - Τα λόγια της 34χρονης Ιωάννας για την 35χρονη κατηγορούμενη (Video)

Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» για την 34χρονη Ιωάννα, ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στις 20 Μαϊου, όπου στην πέμπτη κατά σειρά χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Επίσης, στο φως έρχονται τα ξεχασμένα σημειώματα της 35χρονης που βρέθηκαν στο σπίτι της.

Η επέμβαση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, εντούτοις η 34χρονη έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, δεδομένου ότι όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, θα παραμείνει για τουλάχιστον 3 μήνες στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί συνολικά σε 30 επεμβάσεις.

Όπως αναφέρει η Real News, η 34χρονη δηλώνει ικανοποιημένη από την προφυλάκιση της γυναίκας που φέρεται ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι.

«Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση αλλά και δικαίωση τώρα που η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στη φυλακή. Τίποτα βέβαια δεν μπορεί να απαλύνει τον δικό μου πόνο γι΄ αυτό που ζω», ανέφερε η 34χρονη Ιωάννα, σύμφωνα με τη Real News.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share