Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

4χρονη ήταν ετοιμοθάνατη με τους γονείς να ήταν έτοιμοι να την αποχαιρετήσουν - Τότε όμως τους είπε κάτι που τους έκανε να παγώσουν

Ανατριχιαστική ιστορία

22 Ιουνίου 2020 09:00
4χρονη ήταν ετοιμοθάνατη με τους γονείς να ήταν έτοιμοι να την αποχαιρετήσουν - Τότε όμως τους είπε κάτι που τους έκανε να παγώσουν
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα 4χρονο κοριτσάκι ήταν ετοιμοθάνατο με τους γονείς να ήταν έτοιμοι να την αποχαιρετήσουν. Τότε όμως τους είπε κάτι που τους έκανε να παγώσουν. Μια ιστορία που πραγματικά συγκλονίζει και προκαλεί ανατριχίλα.

Σύμφωνα με γιατρούς, η ασθένειά της δεν άφηνε πολύ χώρο για αισιοδοξία – η Άμπι είχε μόνο 20% πιθανότητες να επιβιώσει. Για τα επόμενα χρόνια, η Άμπι έκανε πολλές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένου μεταμόσχευσης μυελού των οστών, χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία. Ενώ, ένα 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε ένα τροχόσπιτο σε τραγική κατάσταση. Αυτό που του συνέβη δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι αστυνομικοί

«Την είχαμε περικυκλωμένη με αγάπη γιατί ξέραμε πως μπορούσαμε ανά πάσα στιγμή να την χάσουμε. Υπήρχαν στιγμές που δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει, είχε τόσες πολλές λοιμώξεις που μπορούσαν να της πάρουν τη ζωή. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να την βλέπουμε να πολεμάει.”

Μέχρι το φθινόπωρο του 2013, φαινόταν πως το δυσκολότερο είχε περάσει. Μπορούσε να επιστρέψει στο σχολείο, να παίξει ποδόσφαιρο και ουσιαστικά να ζήσει μία φυσιολογική ζωή. Ωστόσο, ο καρκίνος επέστρεψε την επόμενη χρονιά και ήταν πολύ χειρότερος. Έμεινε παράλυτη και δεν μπορούσε να μιλήσει καλά.

Παρόλο που έκανε ξανά μεταμόσχευση μυελού των οστών, το σώμα της απέρριψε το μόσχευμα και αυτό την αρρώστησε ακόμα περισσότερο.

Τα νεφρά της άρχισαν να καταρρέουν και μπορούσε να μείνει ξύπνια για μόλις μία ώρα τη μέρα. Οι γιατροί τους είπαν πως ήταν καιρός να αποχαιρετιστούν και έτσι εκείνοι ετοιμάστηκαν για το μοιραίο. Οι παππούδες της ήρθαν για να δουν την εγγονή τους μία τελευταία φορά.

Έβγαλαν την Άμπι από τα μηχανήματα και την έφεραν στο σπίτι. Οι γιατροί υπολόγιζαν πως είχε άλλες 48 ώρες μπροστά της. Τότε, κάτι απίστευτο συνέβη: η Άμπι ξύπνησε και είπε στους γονείς της, “έχω πολλά να κάνω ακόμα.”

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε μετά. Συνέχισε να μεγαλώνει, ξεκίνησε να περπατάει ξανά και πάλεψε για τη ζωή της πολύ γενναία τους επόμενους μήνες. Οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν πως συνέβη αυτό αλλά η μικρή Άμπι έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Δείτε την εκπληκτική της ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share