Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι που ζούσε ο γιατρός "μαϊμού" - Τι βρέθηκε στη σοφίτα

Αποκαλύψεις "φωτιά"!

20 Ιουνίου 2020 21:30
Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι που ζούσε ο γιατρός

Νέες αποκαλύψεις "φωτιά" έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον γιατρό μαϊμού ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για τον θάνατο δύο ανήλικων παιδιών και ενός ηλικιωμένου.

Αυτές αφορούν την βίλα με τις πισίνες και γήπεδο του τένις που ζούσε ο 47χρονος. Ο ίδιος είχε κρατήσει την επικαρπία της υπερπολυτελούς κατοικίας, ενώ ήταν στο όνομα της 12χρονης κόρης του. Συγκεκριμένα, όπως παρουσιάστηκε σε ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, η σοφίτα της βίλας στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου έκρυβε πολλά μυστικά για τη δράση του 47χρονου, τα οποία αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ την προσεχή Δευτέρα (22/06).

Όπως έχει γίνει γνωστό ο γιατρός «μαϊμού» εντόπιζε ασθενείς με ανίατες ασθένειες σε Μοναστήρια και τους έπειθε να αφήσουν την θεραπεία που ακολουθούσαν και να δοκιμάσουν τα δικά του... γιατροσόφια.

Τι εντοπίστηκε στην βίλα του γιατρού «μαϊμού»

Σύμφωνα με την εκπομπή, στη σοφίτα εντοπίστηκαν καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες που θα εξεταστούν από αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες. Μάλιστα, οι αρχές εκτιμούν πως μία από αυτές τις εικόνες είναι μεγάλης αξίας.

Την ίδια ώρα, στη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Σημειώνεται ότι οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του 47χρονου τα κράνη, καθώς πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Τρομερές αποκαλύψεις: Ο «ψευτογιατρός» θεράπευε τον καρκίνο... με τσουκνίδες και ναρκωτικά

Τρομερές αποκαλύψεις έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με τον «ψευτογιατρό» της Αττικής, με τον «Νίκο Κόντο» να ισχυρίζεται πως μπορούσε να θεραπεύει τον καρκίνο, χρησιμοποιώντας βότανα όπως οι... τσουκνίδες, αλλά και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως, ο «μαϊμού» γιατρός έδινε σε καρκινοπαθείς μαντζούνια από τσουκνίδα, θυμάρι, βαλσαμόλαδο και θεραπευτική κάνναβη, ισχυριζόμενος μάλιστα πως τα εν λόγω βότανα τα μάζευε ο ίδιος από τις πλαγιές του Πηλίου ή τα προμηθευόταν από ειδικά καταστήματα. Παράλληλα, μια από τις θεραπείες που σύστηνε σε καρκινοπαθείς περιλάμβανε 20 χάπια την ημέρα και εξαντλητικές δίαιτες.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, η Ασφάλεια Αττικής εξετάζει μία από τις καταγγελίες συγγενών θυμάτων για τη δράση του. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής μια γυναίκα από το Βόλο επικοινώνησε με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση. Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ανοιχτού Καναλιού, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι γνωρίζει τον 47χρονο, καθώς εκείνος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει να «θεραπεύσει» ένα συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο είχε καρκίνο. Ο 47χρονος ψευτογιατρός ισχυρίστηκε στην οικογένεια του καρκινοπαθούς, ο οποίος πλέον δεν είναι στη ζωή, ότι μπορεί να τον «θεραπεύσει» και γι' αυτό η γυναίκα αυτή, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, έδωσε στον ψευτογιατρό 30.000 ευρώ, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι είναι διατεθειμένη να καταθέσει στις Αρχές και να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για τη δράση του 47χρονου. Η ίδια, όπως ανέφερε στην επικοινωνία της με τις Αρχές, μπορεί να μιλήσει για τις επισκέψεις που έκανε ο ψευτογιατρός στο Βόλο αλλά και τι της απάντησε εκείνος όταν ο συγγενής της δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, άλλα πέντε άτομα έχουν έρθει σε επικοινωνία με την Ασφάλεια Αττικής και έχουν μιλήσει για τη δράση κάποιων ψευτογιατρών, χωρίς όμως να είναι βέβαιο ότι πρόκειται για τον 47χρονο που συστηνόταν ως «Νίκος Κόντος». Γι' αυτό και οι Αρχές θα δημοσιοποιήσουν τη Δευτέρα τα στοιχεία του 47χρονου, προκειμένου όσοι πολίτες ξέρουν κάτι για εκείνον να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share