Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

29χρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα του πατέρα της - Την βίαζε από 10 ετών

Μια φρικιαστική ιστορία

20 Ιουνίου 2020 11:16
29χρονη έκοψε τα γεννητικά όργανα του πατέρα της - Την βίαζε από 10 ετών
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια φρικιαστική ιστορία εξελισσόταν επί 19 χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες με μία 29χρονη να κόβει τα γεννητικά όργανα του πατέρα της καθώς την βίαζε απ' όταν ήταν 10 ετών!

Η ίδια μίλησε σε δημοσιογράφους έξω από το αστυνομικό τμήμα, λέγοντας: «Κοιμήθηκα πολύ καλά το βράδυ και απλά θέλω να τιμωρούνται όσοι φέρονται έτσι σε παιδιά. Το να καλύπτεις τα στοιχεία, σε μετατρέπει από καλό σε κακό».

Η μητέρα της 29χρονης, δήλωσε πως η Boonyada είχε καταγγείλει αρκετές φορές τον πατέρα της, ωστόσο οι Αρχές δεν έκαναν καμία κίνηση ώστε να την βοηθήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι άγνωστη η κατάσταση της υγείας του πατέρα. Επίσης, φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας, ο οποίος αποκλείστηκε στην περιοχή Ρίο Νέγκρο στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια της καραντίνας εξαιτίας του κορωνοϊού, φιλοξενήθηκε σε σπίτι και βίασε την 11χρονη.

Κτηνωδία: Είπε στους φίλους του να βιάσουν την κοπέλα του. Η συνέχεια; Θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Η Κάρλειγκ Χείθ είναι μία συνηθισμένη 25χρονη από την Indianapolis. Στις 22 Οκτωβρίου 2016, είχαν πάει σε έναν γάμο και το βράδυ γύρισαν σπίτι με το αγόρι της, Ράιαν, και τρεις άλλους καλεσμένους, πριν τους πει να την βιάσουν.

Αυτό που είχε ξεκινήσει σαν ένα πολύ ευχάριστο απόγευμα, θα έπαιρνε πολύ σκοτεινή τροπή. O Ράιαν είχε αρχίσει να πίνει πολύ και είχε βίαια ξεσπάσματα. Προσέβαλε την Κάρλειγκ μπροστά στους φίλους του και είπε ακόμα ότι εάν ήθελαν ήταν ευπρόσδεκτοι να την βιάσουν, ενώ σοκ προκαλεί η αναζήτηση στο διαδίκτυο για το πώς να βιάσεις μαι γυναίκα.

Εκείνη ενοχλήθηκε τόσο πολύ που έφαγε από το σαλόνι και πήγε για ύπνο, ελπίζοντας έτσι να ηρεμήσει η κατάσταση. Τελικά όμως, ο Ράιαν μπήκε μέσα και άρχισε να την χτυπάει πολύ άσχημα.

Οι φίλοι του προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά τους πέταξε έξω από το σπίτι και κλείδωσε την πόρτα. Ευτυχώς, πήραν την σωστή απόφαση και κάλεσαν την αστυνομία. Ωστόσο, πριν προλάβει να φτάσει στο σκηνικό, η οργή του είχε μεγαλώσει πάρα πολύ. Την πέταξε στο πάτωμα και άρχισε να την χτυπάει σε όλο της το σώμα.

Εκείνη, προσπάθησε να ξεφύγει αλλά ο Ράιαν κατάφερε να την δαγκώσει 20 φορές και παραλίγο να της κόψει τη γλώσσα.

Ευτυχώς, η αστυνομία έφτασε έγκαιρα και τον σταμάτησε πριν την σκοτώσει. Την βρήκαν σοκαρισμένη και γεμάτη αίμα και αμέσως την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί της έραψαν την γλώσσα, αν και χρειάστηκε 3 βδομάδες μέχρι να μπορέσει να φάει ξανά. Τα ψυχολογικά τραύματα, ωστόσο, χρειάστηκαν πολύ περισσότερο για να γιατρευτούν.

Από τότε λέει πως πάντα φοβάται μη τυχόν και εμφανιστεί ξανά το αγόρι της. Το μόνο που θέλει είναι να προειδοποιήσει άλλους για να μην κάνουν τα λάθη που έκανε και εκείνη. “Πρέπει να μιλήσεις. Μην νιώθεις ντροπή. Πρέπει να μιλήσεις γιατί εγώ παραλίγο να χάσω τη ζωή μου επειδή δεν μίλαγα.”

Ο Ράιαν είναι τώρα στη φυλακή και περιμένει να γίνει η δίκη. Η Κάρλειγκ και η οικογένειά της έχουν ξεκινήσει μία σελίδα στο GoFundMe για να μπορέσουν να πληρώσουν τα ιατρικά της έξοδα.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

Χάρη στους φίλους του που κάλεσαν την αστυνομία, η Κάρλειγκ είναι ακόμα ζωντανή. Είναι από τις τυχερές καθώς πολλές άλλες γυναίκες δεν στάθηκαν το ίδιο τυχερές. Ελπίζουμε η ιστορία της να ενθαρρύνει και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοιες σχέσεις να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια πριν να είναι αργά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share