Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: 8 κορίτσια έσπασαν τα πλευρά 15χρονης γιατί... (Video)

Άγριος ξυλοδαρμός

19 Ιουνίου 2020 14:24
Σοκ: 8 κορίτσια έσπασαν τα πλευρά 15χρονης γιατί... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Αυστραλία βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το άγριο ξύλο μιας 15χρονης από μια ομάδα 8 κοριτσιών.

Η επίθεση σε βάρος της 15χρονης σημειώθηκε ενώ αυτή περίμενε το τρένο. Όπως φαίνεται στο βίντεο τα κορίτσια που κάνουν την επίθεση χτυπούν το θύμα τους με μπουνιές και κλωτσιές με την 15χρονη απλά να προσπαθεί να προστατευτεί. Επίσης, σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 40χρονου Πακιστανού στη Θεσσαλονίκη

Η μητέρα της 15χρονης κατήγγειλε ότι η επίθεση δεν σταμάτησε σε όσα απεικονίζονται στο βίντεο αλλά η ομάδα των κοριτσιών πέταξε στο έδαφος την κόρη της και την ποδοπάτησε. Σύμφωνα με την ίδια η 15χρονη από την επίθεση που σημειώθηκε στη Μελβούρνη υπέστη κατάγματα στα πλευρά, ένα μαυρισμένο μάτι και μελανιές σε όλο της το κορμί.

Κατά πληροφορίες τουλάχιστον μια από τις δράστριες ήταν γνωστή της 15χρονης η οποία πιστεύει ότι δέχθηκε την επίθεση γιατί είχε μιλήσει με ένα αγόρι για το οποίο ενδιαφερόταν ερωτικά μια από την 8μελη ομάδα.

Εφιάλτης για 24χρονη γυναίκα - Ο πρώην άνδρας της μέθυσε στα γενέθλια του παιδιού του και την ξυλοκόπησε άγρια (photo)

Άνανδρη και άγρια επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της πρώην γυναίκας του ένας άνδρας στη Βρετανία, λίγες ώρες μετά τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους. Επίσης, μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της σοβαρά. Σήμερα που γλίτωσε τον θάνατο στέλνει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Κίσα Γουάτκιν κάλεσε τον Ράιαν Μπίμπι στα γενέθλια του παιδιού τους παρά το γεγονός ότι είχαν πρόσφατα χωρίσει. Ο Μπίμπι όμως μέθυσε και αφού καυγάδισαν για την απουσία του από τη ζωή του γιου τους, ξυλοκόπησε άγρια την Κίσα. Τη χαστούκισε, τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει αφού πήρε κρυφά το 999 και το άφησε στην ανοιχτή ακρόαση για να ακούσουν τι συμβαίνει. Όντως κατάφεραν να εντοπίσουν την κλήση της και η αστυνομία χτύπησε την πόρτα την κατάλληλη στιγμή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share