Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κτηνωδία: 24χρονος βίασε 11χρονη ενώ... τον φιλοξενούσε οικογένεια κατά το lockdown

Φρίκη

19 Ιουνίου 2020 14:03
Κτηνωδία: 24χρονος βίασε 11χρονη ενώ... τον φιλοξενούσε οικογένεια κατά το lockdown
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας, ο οποίος αποκλείστηκε στην περιοχή Ρίο Νέγκρο στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια της καραντίνας εξαιτίας του κορωνοϊού , φιλοξενήθηκε σε σπίτι και βίασε την 11χρονη και μικρότερη κόρη της οικογένειας. Επίσης, φρίκη προκαλεί η δολοφονία και ο βιασμός του άψυχου κορμιού ενός 12χρονου αγοριού στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας από 59χρονο παιδεραστή.

Σύμφωνα με τη Mirror, ένας 24χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε οκτώ χρονιά φυλάκισης καθώς βίασε το 11χρονο κοριτσάκι μίας οικογένειας η οποία τον φιλοξένησε κατά τη διάρκεια του lockdown. Ο άνδρας βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου μετά από καταγγελία της γυναίκας η οποία των φιλοξενούσε και καταδικάστηκε καθώς τα στοιχεία ήταν αδιάσειστα.

Ο 24χρονος βρισκόταν στην πόλη Ρίο Νέγκρο, στη νοτιοδυτική Αργεντινή, όταν επιβλήθηκαν τα αυστηρά μέτρα εξαιτίας του νέου κορονοϊού. Ο άνδρας εγκλωβίστηκε στην πόλη και δεν μπορούσε να γυρίσει στη Λα Πλάτα, όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του και έτσι η γυναίκα, η οποία τον φιλοξενούσε του επέτρεψε να μείνει στο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένεια της.

Ο 24χρονος όμως αντί να ανταποδώσει τη φιλοξενία και την καλοσύνη της συγκεκριμένης γυναίκας, βίασε τουλάχιστον τρεις φορές την μόλις 11 ετών νεότερη κόρη της οικογένειας, κατά τη διάρκεια των δύο μηνών που έμεινε με την οικογένεια.

38χρονος βίασε 64χρονη - Φρίκη προκαλούν όσα κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας (photo-video)

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 38χρονος για τη βίαιη επίθεση εναντίον μιας 64χρονης γυναίκας στο ανατολικό Χάρλεμ στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρει η New York Post, ο 38χρονος Frankie Harris κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, βιασμό και σ3ξουαλική κακοποίηση μετά την επίθεση που άφησε το θύμα σε κατάσταση φυτού.

Σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει το περιστατικό, κατά την οποία ο δράστης επιτίθεται στη γυναίκα από πίσω και αφού επιχείρησε να την πνίξει, την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σ3ξουαλικά. Επίσης, την απόλυτη φρίκη έζησε μία 48χρονη νοσηλεύτρια με έναν άνδρα να την βιάζει επί 45 λεπτά.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε το 911 αφού εντόπισε τη γυναίκα να κείτεται στο έδαφος.

Φρίκη για 22χρονη - 34χρονος την βίασε, της έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα και την ανάγκασε να φάει τα κόπρανά της (Video)

Ισόβια στη φυλακή έστειλε το δικαστήριο έναν 34χρονο που έβγαλε τη μανία του σε μια 22χρονη γυναίκα, την οποία βίασε, της έριξε καυτό νερό στα γεννητικά όργανα και την ανάγκασε να φάει τα κόπρανά της κρατώντας της όμηρο για 23 ημέρες. Ενώ, σε μία άλλη περίπτωση κορίτσι βιάστηκε από 4 αγόρια, όμως 2 χρόνια μετά, η μητέρα της κάνει μία τραγική ανακάλυψη στο μπάνιο

Ο 34χρονος καταδικάστηκε για 56 κατηγορίες σε ισόβια χωρίς αναστολή. Η 22χρονη είχε εγκαύματα στο 46% του σώματός της, σπασμένα κόκαλα και οι πληγές της είχαν μολυνθεί. Ο 34χρονος παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως βασάνισε την κοπέλα και της είχε πει να επιλέξει πως θα την σκοτώσει: πυροβολώντας την, χτυπώντας την ή πατώντας την με το αυτοκίνητο.

Η κοπέλα εντοπίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και αρχικά οι διασώστες θεώρησαν πως ήταν νεκρή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και για οκτώ εβδομάδες ήταν σε τεχνητό κώμα. «Ψυχολογικά και σωματικά έχω καταστραφεί. Δεν το εύχομαι στον χειρότερο εχθρό μου», δήλωσε η 22χρονη μέσω της δικηγόρου της.

Ο δικαστής ανέφερε πως ο 34χρονος έφτασε την 22χρονη λίγο πριν το θάνατο: «η ζωή του θύματος δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Έχει όμως ακόμα κουράγιο και αξιοπρέπεια».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share