Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

27χρονη δεσμοφύλακας είχε ερωτικές επαφές με κρατούμενο - Οι «πικάντικες» λεπτομέρειες (Video)

Σοκ

19 Ιουνίου 2020 13:47
27χρονη δεσμοφύλακας είχε ερωτικές επαφές με κρατούμενο - Οι «πικάντικες» λεπτομέρειες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η 27χρονη δεσμοφύλακας Τσέλσι Στέφενσον, ερωτεύτηκε έναν κρατούμενο έμπορο ναρκωτικών και παραλίγο να καταλήξει και η ίδια στη φυλακή. Ενώ, ένα άγριο φονικό έγινε στη Βρετανία δύο κρατούμενους να σκοτώνουν 36χρονο.

Η Στέφενσον είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να επισκέπτεται τον κρατούμενο εκτός του επιτρεπόμενου ωραρίου στις φυλακές του Ντόνκαστερ της Βρετανίας ενώ βρέθηκαν ερωτικά μηνύματα και γράμματα που είχαν ανταλλάξει. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Στέφενσον τον επισκεπτόταν ακόμα και όταν μεταφέρθηκε σε διαφορετικό σωφρονιστικό ίδρυμα.

Η 27χρονη συνελήφθη το 2019 και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή. «Η Στέφενσον παραδέχθηκε ότι είχε ερωτική επαφή με έναν κρατούμενο. Δεν εκπλήρωσε το καθήκον της ως δεσμοφύλακας» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

25χρονη δεσμοφύλακας έκανε έρωτα με κρατούμενο μέσα στη φυλακή (Video)

Μπελάδες με τη δικαιοσύνη θα έχει μία 25χρονη δεσμοφύλακας, η οποία έκανε έρωτα με κρατούμενο μέσα στη φυλακή, ενώ έκανε σχέση με έναν ακόμη, μόλις αυτός αποφυλακίστηκε. Ενώ, μια μητέρα και ο γιος της δηλώνουν «τρελά ερωτευμένοι» και ορκίζονται να μείνουν για πάντα μαζί παρά τη δικαστική διαταγή που τους απαγορεύει να συνεχίσουν την αιμομικτική τους σχέση

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Μελίσσα Γκουντγουίν έκανε έρωτα με κρατούμενο σε φυλακή στο Σίδνει. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, ο Λόντον και η δεσμοφύλακας έκαναν έρωτα πέντε φορές, ενώ φαίνεται ότι η νεαρή του έδινε τσιγάρα, αναπτήρες και τσίχλες, κατά παράβαση των κανόνων. Οι κατηγορίες που βαρύνουν την 25χρονη είναι παραπλάνηση της υπηρεσίας και παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.

Ασυγκράτητο ζευγάρι αψήφησε καραντίνες και περιορισμούς και έκανε σ#ξ στη μέση του δρόμου «σαν τα κουνέλια»

Ασυγκράτητο ζευγάρι καταγράφηκε να συνευρίσκεται ερωτικά σε απόσταση αναπνοής από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και μάλιστα εν μέσω αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού. Ενώ, cult σκηνές εξελίχθηκαν σε πάρτι εν μέσω κορωνοϊού καθώς δήμαρχος πήγε να το διαλύσει και βρήκε την γυναίκα του να συμμετέχει σε αυτό!

Ο άγνωστος άνδρας και η σύντροφός του εθεάθησαν να κάνουν σεξ στο ηλιόλουστο πάρκο St James του Λονδίνου, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το birdcage Walk, με τους σοκαρισμένους περαστικούς να μην μπορούν να πιστέψουν όσα έβλεπαν τα μάτια τους.

Όπως αναφέρει η Sun στην ιστοσελίδα της, το ζευγάρι έλαβε μόνο μια προφορική προειδοποίηση από δυο αστυνομικούς, σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης για την κοινωνική απομόνωση. Ανώνυμος ποδηλάτης που κατέγραψε το περιστατικό δήλωσε στην εφημερίδα: «Η βασίλισσα Ελισάβετ θα ήταν εξοργισμένη – έκαναν σ#ξ σαν τα κουνέλια έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ». Ο ποδηλάτης περιέγραψε επίσης, πως το ζευγάρι φαινόταν να μην ενδιαφέρεται και πολύ για τον κόσμο που τους παρακολουθούσε . «Οικογένειες και άτομα που έκαναν τζόκινγκ περνούσαν από δίπλα τους, αλλά έδειχναν να μην δίνουν καθόλου σημασία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share