Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από τον Αλέξη Κούγια την 10χρονη: «Πρόκειται για...» (Video)

Όλα όσα είπε

19 Ιουνίου 2020 12:25
«Βόμβα» από τον Αλέξη Κούγια την 10χρονη: «Πρόκειται για...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για μία «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», μίλησε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση της 10χρονηςενώ εξέφρασε την άποψη ότι σε αυτή εμπλέκεται κύκλωμα. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής του 10χρονου κοριτσιού από την «κοκκινομάλλα», με την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα να φέρνει στο φως το διαμέρισμα που κρατούσε η 33χρονη το 10χρονο κορίτσι. Παράλληλα, στο φως ήρθε και το πρόσωπο της κατηγορούμενης.

«Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας τον ΑΝΤ1 και τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

Ο γνωστός δικηγόρος χαρακτήρισε «τιμή» την ανάληψη της υπόθεσης και ξεκαθάρισε ότι, «δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον».

Σχετικά με τυχόν επαφές με την 33χρονη και την οικογένεια, είπε πως, «δεν υπήρχε καμία σχέση, στην παλαιά κατοικία ήταν γείτονες».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

10χρονη Μαρκέλλα: Ενέργησε μόνη της η 33χρονη «κοκκινομάλλα» ή υπάρχουν και άλλοι; Αποτροπιασμό προκαλεί ο τρόπος δράσης - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις (Video)

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την κοκκινομάλλα που συνελήφθη και ομολόγησε τις πράξεις της.

Παρά το γεγονός ότι η κοκκινομάλλα φίλη της οικογένειας ομολόγησε ότι άρπαξε τη μικρή 10χρονη Μαρκέλλα για να την κακοποιήσει σεξουαλικά, η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εμπλοκής και εγκληματικού κυκλώματος διακίνησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων. Η ίδια ομολόγησε ότι πήρε το παιδί από το σχολείο, του έδωσε ναρκωτικά και το εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά, αφού το έβαφε και την φωτογράφιζε.

Από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της φαίνεται να προκύπτει ότι η ανήλικη έγινε αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης από την 33χρονη και στο πλαίσιο αυτό οι εισαγγελικές Αρχές δεν αποκλείουν να κρύβεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα, ενδεχομένως για να διακινήσει πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής μαθήτριας, η απαγωγέας της την είχε μακιγιάρει και την φωτογράφιζε. Φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής αλλά η αστυνομία επεξεργάζεται το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της προκειμένου να διερευνήσει αυτή την πτυχή. Όπως ανέφεραν πηγές των διωκτικών αρχών, η κατηγορούμενη στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος ηλεκτρονική συσκευή που είχε πάνω της, πιθανότατα για να καταστρέψει, στοιχεία που μπορεί να επιβαρύνουν τη θέση της.

Κατά την πολύωρη προανακριτική της κατάθεση οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ομολόγησε τις εις βάρος της καταλογιζόμενες πράξεις. Όπως έγινε γνωστό, δήλωσε άνεργη και παραδέχθηκε ότι εκδίδεται περιστασιακά, ενώ στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι της στην Καλαμαριά -όπου φαίνεται να κρατούσε σε ομηρεία το 10χρονο κορίτσι- βρέθηκαν σεξουαλικά βοηθήματα.

Εις βάρος της η Eισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου, άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό).

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων στην ανήλικη προκειμένου η δράστιδα να κάμψει τις αντιδράσεις της και να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Βέβαια, ίχνη κακοποίησης δεν προέκυψαν κατά την ιατροδικαστική εξέταση της 10χρονης. Σε ό,τι αφορά τις ναρκωτικές ουσίες που ανιχνεύτηκαν στον οργανισμό της η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τις έριξε η 33χρονη σε ρόφημα που έδωσε στο θύμα.

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που η απαγωγέας απελευθερώνει τη 10χρονη

Ήταν 8:42 το πρωί στην οδό Σοφούλη, όταν η μαυροφορεμένη, κοντή, αδύνατη γυναίκα με κουκούλα και μάσκα μόλις απελευθέρωσε την Μαρκέλλα, μετά από 44 ώρες κράτησης.

Την Πέμπτη, η «κοκκινομάλλα» μεταφέρθηκε υπό ισχυρή αστυνομική δύναμη, από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι στον εισαγγελέα. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η κατηγορούμενη αποχώρησε από εκεί αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψής της και η απολογία της αναμένεται στην ανακρίτρια τη Δευτέρα.

Οι δηλώσεις της θείας και νονάς της Μαρκέλλας για τη σύλληψη της 33χρονης

Ανακουφισμένη στην κάμερα του Star η θεία και νονά της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επισημαίνεται:

«Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστις, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα. Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεών της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης. Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share