Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Φωτιά στην Κηφισιά

Συναγερμός

18 Ιουνίου 2020 12:29
Φωτιά στην Κηφισιά
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για φωτιά που ξέσπασε στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί στην οδό Καλυφτάκη. Έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο.

Εικόνες σοκ έρχονται από την Φωκίδα, με την φωτιά στη Μονή Βαρνακόβας να καταστρέφει το μέρος ολοσχερώς, ενώ και το 2017 είχε συμβεί αντίστοιχο περιστατικό, με το μοναστήρι να γλιτώνει τότε.

Φωτιά σε φορτηγό στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε φορτηγό στο 35 χλμ Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο Πολυδένδρι Αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική.

Στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα, στην προσπάθεια κατάσβεσης συνδράμουν και εθελοντές. Να υπενθυμίσουμε ότι ένας άνδρας είχε χάσει τη ζωή του, από φωτιά σε βυτιοφόρο στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Φωτιά σε δασική έκταση στη Μαγνησία

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δασική έκταση, στην περιοχή Οχυρό στο Δήμο Ρήγα Φεραίου Μαγνησίας. Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Στην περιοχή έσπευσαν και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ ακόμα μια φωτιά ξέσπασε και στη Φωκίδα, προκαλώντας ζημιές.

Φωτιά στον Τύρναβο: Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 320 πρόβατα

Φωτιά ξέσπασε σήμερα και στον Τύρναβο, από την οποία 320 πρόβατα κάηκαν σε ποιμνιοστάσιο στη περιοχή Δελέρια.

Την ίδια ώρα μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε και στη Χαλκίδα. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες. Το ποιμνιοστάσιο υπέστη σοβαρές ζημιές!

Φωτιά πίσω από τα κοιμητήρια Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη

Ξέσπασε φωτιά σε ξηρά χόρτα, πίσω από τα κοιμητήρια Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, και είναι ακόμα σε εξέλιξη ενώ έχει σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Ακόμα μια φωτιά, μετά από αυτή στην Κεφαλονιά που ξέσπασε σε τρία διαφορετικά μέτωπα. Στην κατάσβεση επιχειρούν αυτήν την ώρα 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 20 πυροσβέστες. Σημειώνεται ότι πλησίον δεν υπάρχουν κατοικίες που να απειλούνται από τη φωτιά.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα πυρκαγιά ξέσπασε επίσης στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share