Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πέθανε η τραγουδίστρια Βέρα Λιν

Θρήνος

18 Ιουνίου 2020 12:25
Πέθανε η τραγουδίστρια Βέρα Λιν
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πέθανε σε ηλικία 103 ετών η τραγουδίστρια Βέρα Λιν, η γυναίκα που συνέδεσε το όνομά της με την εμψύχωση των Βρετανών στρατιωτών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

H φωνή της Βέρα Λιν εμψύχωνε τα συμμαχικά στρατεύματα κατά των Ναζί και συνεχίζει ακόμη να υπενθυμίζει στους Βρετανούς τις νίκες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Σοκ επικρατεί και στο παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, έφυγε από τη ζωή.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωση η οικογένειά της. Η Bρετανίδα τραγουδίστρια θεωρείτο η αγαπημένη των βρετανικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου τα οποία εμψύχωνε ακούραστα χωρίς με τα τραγούδια της, ακολουθώντας τα σε πολλές χώρες, ανάμεσά τους η Ινδία και η Βιρμανία.

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε πασίγνωστη τραγουδίστρια (photo-video)

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμος καθώς πέθανε σε ηλικία 73 ετών η θρυλική τραγουδίστρια Μίλι του super hit «My Boy Lolipop». Ενώ, ανατριχιαστική είναι η περιγραφή πασίγνωστης τραγουδίστριας για την απαγωγή και την κακοποίησή της.

Η Τζαμαϊκανή υπέστη εγκεφαλικό πριν από λίγες ημέρες, πέφτοντας σε κώμα. Μια κατάσταση από την οποία δεν κατάφερε να βγει ποτέ.

«Είναι ο άνθρωπος που έκανε την μουσική ska παγκόσμια. Έκανε ένα super hit σε όλο τον πλανήτη. Ταξίδεψα μαζί της σε όλο τον κόσμο, εμφανίστηκα μαζί της σε TV shows. Ήταν πάντα τόσο ταπεινή», ανέφερε ο Κρις Μπλακγουελ, ο οποίος ήταν ο παραγωγός της σε αρκετούς δίσκους.

Η Μίλι έκανε παγκόσμια επιτυχία με το τραγούδι «My Boy Lolipop», ενώ κατάφερε να γίνει παράλληλα η πρώτη τραγουδίστρια της country μουσικής που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο πωλήσεων δίσκων.

Γεννήθηκε στο Κλαρεντόν της Τζαμάικα. Ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας την πρώτη θέση σε διαγωνισμό ταλέντων, σε ηλικία μόλις 12 ετών. Κυκλοφόρησε αρκετά hit ωστόσο το «My Boy Lolipop», την καθιέρωσε στην παγκόσμια δισκογραφία.

Σοκ: Πέθανε γνωστή 30χρονη τραγουδίστρια - Η τραγική ειρωνεία λίγες εβδομάδες πριν (photo)

Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών η διάσημη τραγουδίστρια Κάντυ Γκρόβς. Τραγική ειρωνεία; Λίγες εβδομάδες πριν, η Κάντυ είχε ποστάρει μια φωτογραφία με τον νεκρό αδερφό της, Κέλι σχολιάζοντας πόσο της λείπει. Επίσης, συντετριμμένη είναι η οικογένειας 17χρονης ανερχόμενης τραγουδίστριας που αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε την καραντίνα.

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με το περιβάλλον της και ο θάνατός της οφείλεται σε «φυσιολογικά αίτια», σύμφωνα με τον αδερφό της, Κόντι.

«Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου. Ελπίζω να συναντηθεί με τoν Κέλι και την Κέισι», ανέφερε το μήνυμα του αδερφού της. «Ανυπομονούσε για τους επόμενους μήνες, όπου θα κυκλοφορούσε το νέο της άλμπουμ. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, μου έστελνε τα τραγούδια για να τα ακούσω και να της πω την γνώμη μου», ανέφερε ο Κόντι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share