Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγρια επίθεση 31χρονου σε γυναίκα - Σοκάρρει το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας (Video)

Σοκαριστική στιγμή

18 Ιουνίου 2020 12:09
Άγρια επίθεση 31χρονου σε γυναίκα - Σοκάρρει το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγρια επίθεση έκανε ένα 31χρονος άνδρας σπρώχνοντας μια ηλικιωμένη γυναίκα σε δρόμο της Νέας Υόρκης και να καταγράφεται σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Επίσης, οργή στην Κύπρο και όχι μόνο έχει προκαλέσει η υπόθεση ξυλοδαρμού μίας γυναίκας και ενός σκύλου στην Πάφο.

Ο Ράσιντ Μπριμέιτζ σπρώχνει την 92χρονη κι εκείνη πέφτει στο πεζοδρόμιο και χτυπάει το κεφάλι της σε έναν πυροσβεστήρα. Στο βίντεο, που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται ο 31χρονος, που φοράει μία μοβ ή μπλε μπλούζα και σορτς, να σπρώχνει χωρίς κανένα λόγο την 92χρονη.

Ο Ράσιντ Μπριμέιτζ έχει συλληφθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας άλλες 100 φορές. Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει.

«Τρομοκρατήθηκα. Δεν πρόκειται να ξαναβγώ έξω μόνη μου και αυτό με ενοχλεί πολύ» είπε η γυναίκα σε συνέντευξή της στο ABC.

Εφιάλτης για 24χρονη γυναίκα - Ο πρώην άνδρας της μέθυσε στα γενέθλια του παιδιού του και την ξυλοκόπησε άγρια (photo)

Άνανδρη και άγρια επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της πρώην γυναίκας του ένας άνδρας στη Βρετανία, λίγες ώρες μετά τα πρώτα γενέθλια του παιδιού τους. Επίσης, μία γυναίκα ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της σοβαρά. Σήμερα που γλίτωσε τον θάνατο στέλνει ένα ανατριχιαστικό μήνυμα.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η Κίσα Γουάτκιν κάλεσε τον Ράιαν Μπίμπι στα γενέθλια του παιδιού τους παρά το γεγονός ότι είχαν πρόσφατα χωρίσει. Ο Μπίμπι όμως μέθυσε και αφού καυγάδισαν για την απουσία του από τη ζωή του γιου τους, ξυλοκόπησε άγρια την Κίσα. Τη χαστούκισε, τη χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει αφού πήρε κρυφά το 999 και το άφησε στην ανοιχτή ακρόαση για να ακούσουν τι συμβαίνει. Όντως κατάφεραν να εντοπίσουν την κλήση της και η αστυνομία χτύπησε την πόρτα την κατάλληλη στιγμή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share