Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο «Γολγοθάς» της Ιωάννας: Ακόμα τρεις μήνες στο νοσοκομείο - Θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία

Δραματικές στιγμές για την 34χρονη

18 Ιουνίου 2020 10:20
Ο «Γολγοθάς» της Ιωάννας: Ακόμα τρεις μήνες στο νοσοκομείο - Θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συνεχίζει να δίνει μάχη η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα και τώρα υποφέρει τόσο με σωματικά, όσο και με ψυχικά τραύματα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, η Ιωάννα θα μείνει για άλλους τρεις μήνες στο νοσοκομείο, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε 30 χειρουργεία. Παράλληλα, σοκάρουν οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της Ιωάννας με την 35χρονη και τον 40χρονο.

Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι του θύματος

Την έλλειψη ακόμη και μιας έκφρασης συμπάθειας προς το θύμα από την πλευρά της συλληφθείσας, τονίζουν οι συνήγοροι της 34χρονης, Νίκος Αλεξανδρής και Απόστολος Λύτρας, οι οποίοι βρέθηκαν την Τετάρτη στον ανακριτή, μεταφέροντας την ηθική ικανοποίηση της Ιωάννας και την ανάγκη για έμπρακτη μετάνοια της 35χρονης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Αλεξανδρής ανέφερε ότι η συμπεριφορά της 35χρονης προσβάλλει τόσο την Ιωάννα και την οικογένειά της, όσο και την ίδια την 35χρονη, αλλά και τη δικαιοσύνη.

«Η οικογένεια περιμένει με στωικότητα και ηρεμία να έρθει κάποιος να απολογηθεί. Η συγγνώμη θα έπρεπε να ήταν η κορωνίδα αυτής της υπόθεσης. Τι διδάσκουμε στην κοινωνία; Ότι διαπράττουμε ένα έγκλημα και παραμένουμε σιωπηλοί, αλλά με το που εισαγόμαστε στο κατάστημα κράτησης διεκδικούμε τα δικαιώματά μας;», είπε και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατηγορουμένη είναι η δράστιδα. Η υπόθεση είναι δεμένη. Είναι από τις πλέον δεμένες υποθέσεις που εισάγονται στις δικαστικές αίθουσες».

Από την πλευρά του ο κ. Λύτρας τόνισε: «Περίμενα κάποια στιγμή να ακούσουμε μία συγγνώμη, την οποία δεν ακούσαμε. Ακούστηκε από τον συνάδελφό μου ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε για την κατηγορούμενη τι κάνει όταν η Ιωάννα, η οποία πραγματικά δεν τρώει επειδή δεν μπορεί να φάει» και κατέληξε: «Όταν έχουμε μια κοπέλα που είναι 20 μέρες στο νοσοκομείο και θα μείνει τρεις μήνες ακόμα, θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία νομίζω ότι είναι ατυχής συγκυρία να ακουστεί αυτό το πράγμα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share